Kylie Jenner najavila povratak trenda iz 2000-ih: "Savršenstvo"

Foto: Instagram/Profimedia/zara.com/stradivarius.com/pullandbear.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KYLIE JENNER svojim posljednjim modnim izdanjem najavila je povratak jednog trenda iz 2000-ih: balon suknji. Ova 26-godišnja poslovna mogulica podijelila je niz fotografija s odmora, pri čemu se posebno istaknuo outfit s bijelom mini suknjom balon kroja, koju je kombinirala s bijelim topom na bretele i mašnom na stražnjoj strani.

"Bila bih sretna da sam još uvijek ovdje", napisala je Kylie u opisu objave na svom Instagramu, označavajući svoj modni brend, Khy.

"Preslatka si", "Tako slatko", "Savršenstvo", "Predivna", "Slinim", "Trebam ovaj set, od kuda je?", "Djevojka mojih snova", samo su neki od komentara ispod njezine objave. 

Balon kroj bio je popularan 80-ih pa 2000-ih

Kako navodi časopis Glamour, balon kroj bio je u trendu tijekom osamdesetih godina, a svoj povratak doživio je i na početku 2000-ih, zahvaljujući tada popularnim it djevojkama, kao što su Paris Hilton i Mischa Barton. Sada, gotovo dvadeset godina kasnije, ovaj stil ponovno se vraća u fokus.

Čak je i modni časopis Vogue u svibnju istaknuo povratak ovog trenda, objavivši da je "balon stil ponovno u modi." Ova posebna, voluminozna forma već mjesecima krasi modne piste i privlači pažnju na profilima popularnih influencera.

Kopiraj njezin stil

Iako je Kylie u objavi označila svoj brend, na službenoj stranici za sada nema ovakvog seta ni suknje. No, pročešljali smo trgovine i pronašli slične suknje ako želite ovoga ljeta iskopirati njezin stil. 

Mini balon suknja, Zara, 22.95 eura
Mini balon suknja, Zara, 19.95 eura
Mini balon suknja, Pull&Bear, 19.99 eura
Mini balon suknja, Stradivarius, 19.99 eura
Balon haljina, Stradivarius, 27.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.