Kylie Jenner pokazala figuru u maloj crnoj haljini

Foto: Profimedia/zara.com/bershka.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DA je mala crna haljina apsolutni klasik, zna i Kylie Jenner. Na svojem je Instagramu pokazala usku, dekoltiranu crnu haljinicu vlastitog brenda Khy, koja je lijepo obgrlila njezinu figuru. Da pripada upravo njezinom brendu, Kylie je dala do znanja tagom na slici, a kako haljina trenutno nije dostupna na službenoj stranici brenda, vjerojatno je u pitanju model koji će tek kasnije biti dostupan.

"Prava ljepotica"

Izgled je upotpunila blijedo ružičastim lakom na noktima, crvenim ružem i odgovarajućim rumenilom, kao i jednostavnim zlatnim nakitom. Šminka na očima je jednostavna. Nosila je crnu maskaru i jednostavno zlatno sjenilo.

"Najljepša Kardashianka", "Prekrasna", "U zadnje vrijeme izgleda vrlo obično", "Moja lijepa princeza", "Prava ljepotica", "Ovo izgleda kao Shein, brate", neki su od komentara na njezine fotografije na Instagramu.

Kopirajte njezin stil

Dok čekamo novu Khy haljinu, potrudili smo se pronaći slične haljine u našim trgovinama.

Haljina s izrezom, Zara, 25.95 eura
Haljina s izrezom i cvjetnim reljefom, Zara, 29.95 eura
Crna haljina s izrezom, Bershka, 25.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.