Kylie Jenner predstavila je svoj prvi parfem. Evo kada stiže

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Kylie Jenner predstavila je svoj prvi parfem, Cosmic. Putem svojih društvenih mreža, pokazala je bočicu nepravilnog ovalnog oblika s okruglim čepom. "Iz drugog svijeta. Naša skulpturalna bočica oblikovana je tako da savršeno pristaje u dlan vaše ruke", stoji u opisu objave na Instagramu. Otkriveno je također da Cosmic by Kylie Jenner stiže 7. ožujka na kyliecosmetics.com.

"Zašto ne Kosmic?"

"Bočica je nevjerojatna", "Zašto ne Kosmic?", "Vidi li još netko pingvina?", "Jako lijepo", "Podsjeća me na Avon", "Baš je lijepa bočica", "Avon, ha, ha, ha", "Želim ga", "Baš lijepo izgleda, jedva čekam ga pomirisati", "Bočica je preslatka", neki su od komentara na Instagramu. 

Kylie nije prva članica obitelji Kardashian koja je odlučila zakoračiti u svijet parfema. Naime, Kim Kardashian je lansirala svoju liniju parfema pod brendom KKW Fragrance 2017. godine. Za inspiraciju svojih parfema, Kim je često koristila osobne uspomene i emocije, što je rezultiralo stvaranjem jedinstvenih i prepoznatljivih mirisa. KKW Fragrance je prestao s radom u svibnju 2022. godine.

Pročitajte više