Kylie Jenner prošetala u kontroverznim čizmama. Ljudi pišu: Ne, ne, ne

Foto: Profimedia/hm.com/zalando.hr/miumiu.com/reserved.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KYLIE JENNER prošlog je vikenda za poslijepodnevni izlazak u Calabasasu, u Kaliforniji, odabrala dva još uvijek neobjavljena komada od Jacquemusa - strukturiranu mini haljinu u stilu sakoa i crne kožne čizme s otvorenim prstima, poznate kao čizme-japanke.

Iako na prvi pogled mogu izgledati kao nespojiva kombinacija, čizme-japanke su uspjele pronaći svoje mjesto u svijetu mode. Posebno su bile popularne u ranim 2000-ima, kada su ih nosile brojne poznate osobe, ali i drugi. U posljednjih godinu do dvije svjedočimo povratku modnih trendova iz 2000-ih, što objašnjava i ponovnu popularnost ovog, po mnogima, kontroverznog tipa obuće.

"Curo, izgledaš top"

Što se tiče dodataka koje je Kylie odabrala, odlučila se za torbu LeVanito od sjajne kože s krokodilskim uzorkom, koja se trenutno ne može kupiti. Osim neobičnog izbora obuće, ostatak njezinog izgleda bio je prilično suzdržan. Nosila je diskretnu šminku, a kosa joj je bila stilizirana u opuštene valove i raspuštena.

Mnogi su na društvenim mrežama poput X-a, TikToka i Instagrama komentirali njezinu odjevnu kombinaciju, a posebno su se osvrnuli na čizme. "Vau, iznenađena sam", "Predivno", "Ova žena je savršena", "Curo, izgledaš top", "Sviđa mi se ova kombinacija", "Kylie izgleda tako dobro", "Modna ikona", "Nitko neće ništa reći o čizmama?", "Ne, ne, ne", "Gdje su joj čizme?", "O ne, želi da ove čizme izgledaju dobro." 

Ako vam se svidjela njezina modna kombinacija, ali i hrabar odabir obuće, izdvojili smo nekoliko sličnih komada niže koje možete pronaći u trgovinama. 

Pročitajte više