Lansirane Huawei FreeClip. Jeste li ikada prije vidjeli ovakve slušalice?

Screenshot/Foto: YouTube/huawei.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HUAWEI ima mnogo slušalica u svojoj ponudi, a ove posljednje lansirane su definitivno najzanimljivijeg oblika. Huawei je prošloga mjeseca bez velike pompe lansirao FreeClip slušalice s neobičnim dizajnom - C-most - koji omogućava da se slušalica omota oko stražnjeg dijela uha osobe koja ih nosi. 

Samoprilagodljivi audiokanali

Slušalice su zamjenjive, sa samoprilagodljivim lijevo-desnim audiokanalima, što znači da možete nositi bilo koju slušalicu na bilo kojem uhu. Imaju drivere od 10.8 mm, tehnologiju jasnih poziva temeljenu na umjetnoj inteligenciji, ocjenu IP54, kontrole gestama i mogućnost povezivanja s dva uređaja odjednom - bilo da uređaj pokreće iOS, Android ili Windows. Svaka slušalica teži samo oko 5.6 g.

C-most izrađen od visokoučinkovite Ni-Ti legure s memorijom oblika savršeno pristaje većini⁠ ušiju, prema Huaweiju. Kućište ima LED svjetlo s vanjske strane koje označava kapacitet baterije, s tri načina rada - zeleno za preko 75%, žuto između 25% i 75% i crveno ispod 25%. 

Očekivano vrijeme trajanja baterije slušalica je do 8 sati, dok kućište za punjenje može isporučiti do 36 sati ako je potpuno napunjeno. Dolaze u crnoj i ljubičastoj boji, a cijena ovih slušalica na europskom tržištu je 199 eura. Možete ih vidjeti ovdje

 

Pročitajte više