LeBron James dizajnirao posebno izdanje kontrolera i covera za PlayStation 5

Foto: blog.playstation.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SONY je početkom mjeseca najavio novu suradnju, i to s košarkaškom legendom LeBronom Jamesom. Osim ograničenog izdanja kontrolera, stiže i ograničeno izdanje covera za PS5 konzolu.

"U PlayStationu uvijek uživamo u prilici za kreativnu suradnju s kulturnim vođama koji redefiniraju što znači igrati i živjeti život bez ograničenja", navode na službenom blogu.

Mišljenja ljudi na službenom blogu ispod objave su podijeljena, nekima se sviđa, dok drugima baš i ne. "Ovo je cool", "Treba mi taj kontroler", "Kupit ću ga", "Lijep mi je, držao bih ga izloženog", neki su od pozitivnih komentara. 

"Izgleda nekreativno", "Dizajn je grozan, izgleda kao da je dijete polijepilo naljepnice na njega", "Ovaj neukusno dizajnirani PS5 nije povezan sa svijetom igara osim ako niste ludi fan košarke", neki su od negativnih komentara. 

Ovi posebno dizajnirani dodaci za PS5, koji sadrže elemente nadahnute LeBronom i njegovom ljubavlju prema igricama i zajednici, bit će dostupni kao ograničeno izdanje u odabranim zemljama diljem svijeta. Više informacija možete vidjeti ovdje