Ledo svoje legendarne sladolede nudi i u čašicama. Jeste li ih probali?

Foto: ledo.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEDO je predstavio najnovije izdanje popularnih King sladoleda. Stigle su King Majestic, Obsession i Supreme sladoledi u čašici od 450 ml, a nude posebno iskustvo uživanja u sladoledu u slojevima. Svaki sloj nudi novi doživljaj i okus.

Tajna King sladoleda je u slojevima

King Obsession temelji se na čokoladi. Njegov prvi sloj sastoji se od hrskavih žitarica u bijeloj čokoladi, drugi sloj donosi sladoled okusa čokolade s komadićima brownieja, a posljednji sloj kombinira bijelu čokoladu s preljevom okusa tamne čokolade.

King Majestic je odličan za ljubitelje torte od sira. Prvi sloj nudi žitarice uronjene u bijelu čokoladu te preljev od bijele čokolade. Drugi sloj donosi sladoled okusa cheesecakea s preljevom od borovnice, a završni sloj je sladoled okusa cheesecakea s komadićima keksa.

King Supreme tu je da oduševi ljubitelje slane karamele. Slojevi sadrže preljev od slane karamele što vodi do sladoleda okusa karamele s preljevom od slane karamele. Nakon ova dva sloja dolazi još jedan preljev okusa slane karamele s komadićima makadamija oraha, a posljednji sloj krije sladoled od karamele s komadićima karameliziranog makadamija oraha.

Macho u čašici možete ugrabiti na sniženju

Prošli je mjesec Ledo predstavio i Macho sladolede u čašicama od 370 ml po cijeni od 3.99 eura. Sladoledi su dostupni u tri okusa: Tamna čokolada & naranča, Bijela čokolada i Čokolada.

Tamna čokolada & naranča kombinira okus tamne čokolade s komadićima keksa i preljevom od naranče za dodatno osvježenje. Bijela čokolada nudi sladoled s okusom bijele čokolade i s komadićima lješnjaka i vafla prelivenih bijelom čokoladom za nježan, a puni okus. Čokolada nudi bogat okus čokolade s hrskavim komadićima vafla prelivenih mliječnom čokoladom. Svi ovi sladoledi na dnu imaju i preljev.

Macho sladolede u čašici možete trenutno možete kupiti na sniženju u pojedinim trgovinama, a ovdje možete provjeriti cijene na sniženjima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.