LEGO adventski kalendari idealan su poklon ispod 300 kuna. Evo gdje ih možete kupiti

Foto: lego.com/lstore.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVAKE godine LEGO ima svoju verziju adventskih kalendara idealnih za poklon.

Ove godine LEGO ima pet adventskih kalendara od kojih su tri inspirirana filmovima, i to Star Warsima, Čuvarima Galaksije i Harryjem Potterom, a preostala dva su LEGO City adventski kalendar i LEGO Friends adventski kalendar. Setovi sadrže ukupno 24 figurice.

LEGO Star Wars adventski kalendar

Ovaj adventski kalendar sadrži osam LEGO Star Wars likova, uključujući C-3PO i R2-D2 u blagdanskim džemperima ukrašenim portretima jednog i drugog, Gonk Droida odjevenog kao Djed Božićnjak i Dartha Vadera u ljetnoj odjeći.

Cijena kalendara je 286.24 kune i možete ga pogledati ovdje


LEGO Guardians of the Galaxy adventski kalendar

Obožavatelji Marvela će s ovim adventskim kalendarom doći na svoje. U setu se nalaze ukupno 24 poklona, od toga je šest mini figurica, uključujući Star-Lorda, Rocketa, Groota i Mantisa. U kalendaru se nalaze i dron, blaster, svemirski brod Čuvara, snjegović u Thanosovom oklopu i još mnogo toga. 

Cijena kalendara je 286.24 kune i možete ga vidjeti ovdje


LEGO Harry Potter adventski kalendar

U ovom kalendaru svaki dan se otvaraju vratašca sa skrivenom Harry Potter igračkom. U setu se nalazi i sedam figurica poput Harryja Pottera, Siriusa Blacka, Plačljive Myrtle, Lorda Voldemorta, Horacea Slughorna, Nymphadore Tonks i Nevillea Longbottoma, ali i kultni predmeti iz filmova o Harryju Potteru. 

Cijena kalendara je 286.24 kune i možete ga vidjeti ovdje


LEGO City adventski kalendar

U LEGO City adventskom kalendaru nalaze se likovi iz istoimene televizijske serije, ali i drugi zabavni dodaci. U setu se nalaze figurice Billy, Maddy, Mr. Producea, Tippy, Raze, ali i Djeda Božićnjaka. 

Cijena kalendara je 203.36 kuna i možete ga vidjeti ovdje.


LEGO Friends adventski kalendar

U ovom adventskom kalendaru pronaći ćete Olivijinu obitelj koja slavi blagdane. Ona vodi svog nećaka Santiaga i njegovu prijateljicu Avu da upoznaju Djeda Božićnjaka na tržnici. Iza svakih vrata nalazi se novi lik, štand s ukusnom hranom ili zabavna aktivnost koja čeka da ju otkrijete. 

Cijena kalendara je 188.29 kuna i možete ga vidjeti ovdje