Lego predstavio McLaren P1 set. Fanovi razočarani

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MCLAREN Automotive i Lego Group nedavno su objavili svoju novu suradnju - Lego Technic set McLaren P1. Ovaj set slavi jedan od najinovativnijih hibridnih superautomobila na svijetu. No reakcije fanova nisu bile onakve kakve su se očekivale.

Cijena mu je 449.99 eura

Lego verzija ovog automobila u omjeru 1:8 ima čak 3893 dijela i dio je serije Ultimate Car Concept. Set uključuje detalje kao što su 7-brzinski mjenjač, V8 motor, podesivo stražnje krilo i vrata koja se otvaraju s obje strane.

Lego Technic McLaren P1 trebao bi biti dostupan od 1. kolovoza 2024. na službenim Lego web-stranicama i u trgovinama po cijeni od 449.99 eura.

Mnogi su izrazili razočaranje izgledom modela i njegovom cijenom

Međutim, unatoč velikim očekivanjima, reakcije fanova na društvenim mrežama bile su uglavnom negativne. Mnogi su izrazili razočaranje izgledom modela i njegovom cijenom. Komentari poput "čak i ne izgleda dobro i preskupo je kao i uvijek" i "učinili ste da tako elegantan automobil izgleda glomazno i nedovršeno" dominiraju raspravama.

Neki obožavatelji su kritizirali specifične aspekte dizajna, ističući da je "prednji dio pogrešno napravljen", dok su drugi jednostavno pisali "wow, ovaj model izgleda loše", "pogledajte kako su masakrirali mog dječaka" te "opusti se s cijenama, čovječe".

Unatoč negativnim reakcijama, neki fanovi možda će cijeniti složenost i detalje ovog modela. Međutim, čini se da je većina zajednice ostala razočarana ovim najnovijim dodatkom Lego Technic kolekciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.