LEGO uskrsni setovi su hit. Pogledajte ponudu

Foto: lstore.hr/lego.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO ima preslatke uskrsne setove u kojima mogu uživati i mali i veliki. Tako je u ponudu za Uskrs uvrstio ptičje gnijezdo, bijelog zeca, set sa smeđim i bijelim zecom te uskrsnu košaru koja se može dobiti na poklon prilikom kupnje u ovlaštenim LEGO trgovinama, a iznad iznosa od 70 eura.

Ptičje gnijezdo, 23.70 € (178.57 kn)

Ovaj zabavan set idealan je za proljeće i Uskrs, sastoji se od 232 legića i sadrži gnijezdo s rascvjetanom granom i mjestom za mamu ptičicu, dva pileta i tri uskrsna jaja. Ptice i jaja mogu se ukloniti, a sve tri ptice imaju pomična krila, što ovo čini prilično zabavnim kompletom. 

Bijeli zec, 19.99 € (150.61 kn)

Ovaj preslatki bijeli zec dolazi u setu s mrkvom ili cvijetom za grickanje. Može postati kakadu papiga ili bijeli tuljan. Ovaj komplet 3-u-1 nudi mnogo mogućnosti za igru, a set dolazi s 258 kockica.

Uskrsni zečevi, 12.99 € (97.87 kn)

Ovaj slatki komplet sastoji se od dva zeca - bijelog i svjetlosmeđeg koji zajedno sjede na proljetnoj livadi. Pet šarenih uskrsnih jaja i tri tulipana upotpunjuju scenu i mogu se prikazati kako god želite. Set se sastoji od 288 kockica. 

Uskrsna košara, 24.99 € (188.28 kn)

Ova slatka košara može se dobiti kao poklon uz kupnju u ovlaštenim LEGO dućanima nakon što se potroši 70 eura (527 kuna), ali se može i zasebno kupiti. Uskrsni zec se skriva u maloj smeđoj košari ispunjenoj šarenim proljetnim cvijećem.

Zečićeva glava se okreće, a uši se savijaju. Model je slatki izložbeni komad koji možete dodati svojim uskrsnim ukrasima ili može biti lijep poklon za djecu od devet godina naviše, kao i za tinejdžere i odrasle.