Lejla Filipović pokazala kako se odjenuti za šetnju Trstom

Foto: Instagram/mango.com/hm.com/reserved.com/mango.com/ghetaldus.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEJLA Filipović poznata je po svojem elegantnom modnom stilu koji često dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. Tako je podijelila i fotografije iz puta u Trst sa suprugom Tarikom Filipovićem. Pozornost nam je privukla njezina modna kombinacija koja je istovremeno opuštena, elegantna i funkcionalna.

"Predivna naša Lejla"

"Ciao Trieste", napisala je Lejla u opisu slika kojima je pokazala kako se odjenula za šetnju gradom. Majstorski je uparila prugastu košulju i hlačice, udobne bež natikače i veliku torbu. Šminku je zadržala jednostavnom i nenametljivom, prikladnom za ljetno vrijeme.

Lejla dobro zna da se ljeti potrebno dobro zaštititi od sunca, a ona je odabrala bucket šešir heklanog uzorka i sunčane naočale. Sve je zaokružila jednostavnim zlatnim nakitom.

"Predivna naša Lejla", "Osoba stilizirana i svoja. Lejla je to uvijek bila", neki su od komentara ispod njezinih objava iz Trsta kojima dominiraju slike srčeka. Ako se i vama sviđa njezina odjevna kombinacija, pronašli smo komade uz koje ćete ju lako iskopirati.

Prugasta košulja, Mango, cijena je 35.99 eura
Prugaste hlačice, Mango, cijena je 25.99 eura
Velika torba, H&M, cijena je 30.99 eura
Natikače, Reserved, cijena na sniženju je 25.99 eura
Teksturirani šešir, Mango, cijena na sniženju je 15.99 eura
Carolina Herrera sunčane naočale, Ghetaldus, cijena na sniženju je 182.80 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.