LG najavio mali prijenosni projektor. Evo što je zasad poznato

Foto: lgnewsroom.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LG je nedavno najavio CineBeam Qube laserski projektor. Predstavljen je kao projektor za ležerno korištenje, unikatan u LG postavi. Ovaj projektor ima i ručku koja se okreće za 360 stupnjeva te je lako prenosiv. Jedan je od najmanjih u LG-jevoj postavi.

Jako malo je poznato o Qubeu

Minimalističkog je izgleda, teži 1.49 kg, a veličine je 80 x 135 x 135 mm. Ima HDMI eARC i USB-C priključak te ugrađeni mono zvučnik od 3 W. Navodi se kako može projicirati sliku do 120 inča u punoj 4K rezoluciji. Emitira 500 ANSI lumena te obećava besprijekorno oštru sliku i jarke boje za kinodoživljaj u vlastitom domu.

Uz navedeno, ima i mogućnost autofokusa koja optimizira sliku za najbolje iskustvo gledanja.

Što se operativnog sustava tiče, Qube koristi LG-jev webOS 6.0. Pruža intuitivnu kontrolu i jednostavan pristup različitim servisima za streaming, uključujući Netflix, Disney +, Prime Video i YouTube. 

LG još nije objavio točan datum izlaska ni cijenu Qubea.

Pročitajte više