Lidl je upravo dobio ukusne nove proizvode. Evo što obavezno morate isprobati

Foto: Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Lidl Hrvatska

BILI smo u Lidlu i napunili vrećice. Da, više njih. Naime, teško nam je bilo odoljeti raznim dobrim akcijama, ali i pojedinim novitetima koji su stigli na Lidlove police u tjednu Francuske. Prvo ćemo početi s akcijama, a onda ćemo se posvetiti okusima Francuske.

Do kraja ovoga tjedna, odnosno do subote, 24.2., u Lidlu se mogu pronaći razne pogodnosti za kupce uključujući - Uzmi 2, XXL ponuda i Kombiniraj i uštedi. Detalje o pojedinoj akciji možete pronaći ispod (ili klikom na linkove), ali i vidjeti koje smo proizvode mi odabrali. 

XXL 

U Lidl su stigli razni proizvodi u velikom, odnosno XXL pakiranju po dobroj cijeni. Tako se kantica svinjske masti od 2.5 kg može kupiti po cijeni od 5.45 eura. 

Dukatovo Brzo & Fino kiselo vrhnje u kantici od 900 grama košta 2.75 eura u Lidlovim trgovinama, a za sve one koji vole puno pohati, u Lidlu se trenutno mogu kupiti krušne mrvice Belbake u XXL pakiranju od 600 grama po cijeni od samo 0.95 eura.


Uzmi 2

Iduća dobra pogodnost koja nam je zapela za oko je - Uzmi 2. Naime, kod kupnje dva proizvoda*, koji su uključeni u ovu akciju, može se značajno uštedjeti. Na ovoj akciji dostupni su samo odabrani proizvodi, a koji točno, možete vidjeti u novom Lidlovom katalogu ili na Lidlovoj stranici.  

Mi smo se odlučili na instant juhu s tjesteninom marke Kania, a dva pakiranja koštala su nas 0.80 eura te smo uštedjeli 32%. 

*Za ostvarenje pojedinih ušteda u sklopu ove pogodnosti potrebna je Lidl Plus aplikacija. 

U košaricu smo ubacili i dva začina Kania, vlasac i peršin, i uštedjeli 37%. Odnosno, ove dvije teglice začina koštale su nas 2.30 eura. 

Pivo na ovoj akciji nismo mogli propustiti, a ove dvije boce od 0.5 l svijetlog piva Perlenbacher platili smo 1.60 eura. 


Kombiniraj i uštedi

Kombiniraj i uštedi predstavlja još jednu pogodnost dostupnu ovog tjedna u Lidlovim trgovinama. Naime, kupnja kombinacije određenih proizvoda donosi uštedu. Na primjer, moguće je kupiti kombinaciju integralnog raženog kruha s hummusom, ribanog Grana Padana s umakom od rajčice ili mozzarelle sa svježim tijestom za pizzu XXL - i ostvariti popust. Postoji više mogućnosti, a evo što smo mi odabrali.

Pita sa špinatom i sirom Chef Select i tekući jogurt Pilos završili su u našoj košarici te smo uštedjeli 2.04 eura. Odnosno, to dvoje platili smo 4.94 eura. Za ovu uštedu potrebna je Lidl Plus aplikacija. 

Odlučili smo se i na kombinaciju ribanog sira Grana Padano marke Milbona i umaka od rajčice Combino. Uštedjeli smo 1.24 eura, odnosno, ova dva proizvoda platili smo 2.84 eura. Dodate li tjesteninu, možete imati fini ručak za manje od 5 eura. 


Okusi Francuske

I na kraju, posvećujemo se proizvodima s okusom Francuske. U našoj su košarici završili neki slatki, neki slani, ali i neki zanimljivi, no vjerujemo i ukusni proizvodi.

Počinjemo s ekstradjevičanskim maslinovim uljem u spreju, odabrali smo ovo s bosiljkom. Bočica ima 200 ml i košta 3.69 eura. Pakiranje je zgodno, a maslinovog ulja nikad dosta. 

Camembert je nezaobilazan kada je u Lidlu tjedan Francuske. Pakiranje od 250 grama platili smo 2.79 eura. 

Salama s orasima zvučala je ukusno pa je završila u košarici. 250 grama platili smo 3.39 eura. U ponudi se može naći i salama s lješnjacima. Cijena je ista. 

Ovaj namaz nam je isto zapeo za oko. Zove se Rillettes, a radi se o mesnom namazu od svinjetine. Pakiranje od 220 grama košta 2.29 eura. 

Twist štapići su jako ukusni, a radi se o lisnatom tijestu s punjenjem. Mi smo se odlučili za ove s ementalerom i cheddarom. Cijena pakiranja od 125 grama je 1.59 eura. 

I ovaj nam je proizvod već od prije poznat pa je zato i završio u košarici. Radi se o Madeleines kolačićima s maslacem, koji su jako ukusni. Pakiranje od 250 grama košta 2.79 eura. 

Namaz s okusom karamela sa slanim maslacem je isto završio u našoj košarici. Kombinacija zvuči zanimljivo. Teglica od 340 grama košta 3.39 eura. 

Bademi u tamnoj čokoladi - da, molim! Vrećica od 150 grama košta 2.79 eura. 

I posljednje, izdvajamo Crème Brûlée u pakiranju od 2 komada po 100 grama. Cijena je 1.99 eura. Mljac!

Sponzorirani sadržaj donose Index i Lidl Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više