Traje veliko ljetno sniženje sunčanih naočala, pronašli smo super modele snižene 50%

Foto: Instagram, Ghetaldus, Optika Anda, Luna optika

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VRIJEME je ljetnih popusta te smo odlučili pogledati ponudu u optikama i pronaći najbolje ulove muških i ženskih sunčanih naočala. Pregledali smo ponudu u optikama Ghetaldus, Anda i Luna. Sniženje se kreće od 30 pa do 50% ovisno o optici. Odabrali smo ove modele. 

U Ghetaldus optici odabrali smo Max Mara ženski model MM Marilyn u crnoj boji, snižen 50% od početne cijene te sada košta 1145 kuna. Drugi ženski model koji nam se svidio je Christian Dior Diorsculpt, također snižen za pola cijene i sada košta 1920 kuna.

Muški modeli koji su nam se svidjeli u Ghetaldus optici su Hugo Boss snižen 30% te mu je cijena sada 1596 kuna, a drugi četvrtastog oblika koji nam je zapeo za oko je od istog brenda i snižen je 50% te sada košta 545 kuna. 

Optika Anda u svojoj internet trgovini trenutno ima akciju od 30% uz unos promo koda na odabrane modele sunčanih naočala. Izabrali smo dva modela, jedan ženski i jedan muški. Gucci ženski model sunčanih naočala ima okrugli okvir te je crne boje, uz promo kod košta 1953 kune. Muški model je marke Police s pilot oblikom okvira te uz promo kod košta 847 kuna. 

Optika Luna ima ljetni popust od 30% na odabrane sunčane modele naočala. Odabrali smo favorite, Burberry okrugli ženski model koji na sniženju košta 1317.50 kuna te četvrtasti Ray Ban Justin muški model u crnoj boji koji na sniženju košta 1048 kuna.

Pročitajte više