Lonci i poklopci imaju popuste do 50%. Evo što nam se najviše svidjelo

Foto: lonciipoklopci.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U TRGOVINI Lonci i poklopci trenutno traje Black Friday, i to zaključno s 27. studenog. Popuste do 50% možete iskoristiti u njihovim fizičkim trgovinama, kao i u web-shopu. Bilo da vam treba novi set lonaca, novi roštilj uz koji ćete dočekati prve tople dane ili pak novi set keramičkih tanjura, ova akcija nudi od svega pomalo.

Uložite u proizvode koji će trajati

Ako želite uložiti u kvalitetan set lonaca, sad je idealna prilika. Ovi lonci od nehrđajućeg čelika služit će generacijama.

Set posuđa, Lonci i poklopci, sniženo 111.30 eura (838.59 kn)

Za ljubitelje azijske kuhinje snižen je i mini wok od ugljičnog čelika, debljine 1.5 mm. Pogodan je za sve vrste štednjaka, uključujući i indukciju, a omogućava brzu pripremu jela na visokim temperaturama.

Čelični mini wok, Lonci i poklopci, sniženo 14.75 eura (111.13 kn)

Ovaj Dutch oven izvrstan je za pripremu riže i drugih žitarica, a ističe se debelim stijenkama koje izvrsno zadržavaju toplinu i nakon kuhanja. Samostojeći mikser će vam pak značajno olakšati pripremu kolača.

Keramički Dutch oven, Lonci i poklopci, sniženo​​ 60 eura (452.07 kn)
Samostojeći mikser, Lonci i poklopci, sniženo 114.10 eura (859.69 kn)

Vrhunska kvaliteta po sniženim cijenama

Sva ta jela treba dostojanstveno poslužiti, a u ponudi ćete pronaći i prekrasne setove tanjura, kao i praktičnu posudu za posluživanje voća i povrća.

Set keramičkog posuđa, Lonci i poklopci, sniženo 99 eura (745.92 kn)
Zdjela za voće i povrće, Lonci i poklopci, sniženo 74.75 eura (563.20 kn)

Svoju kuhinju upotpunite setom šalica za espresso koje će oduševiti sve ljubitelje kave. 

Set šalica za espresso, Lonci i poklopci, sniženo 16.50 eura (124.32 kn)

Dok čekate toplije dane...

Kvalitetan set noževa uvijek dobro dođe, a u ovom kompletu se nalaze nož za kruh, nož šefa kuhinje, nož za filetiranje, pomoćni nož i nož za ljuštenje.

Set noževa, Lonci i poklopci, sniženo 90.90 eura (684.89 kn) 

Dok čekate toplije dane, opskrbite se grillom i pekačem pizze po najboljim cijenama. Idealan su izbor za prijateljsko okupljanje uz dobru hranu koju ste zajednički pripremili i stvorili nove, divne uspomene.

Plinski pekač pizze, Lonci i poklopci, sniženo 251.30 eura (1893.42 kn)
Roštilj na drveni ugljen, Lonci i poklopci, 389.40 eura (2933.93 kn)

Pročitajte više