Lonci & Poklopci snizili su cijene keramičkog posuđa i do 40%

Foto: lonciipoklopci.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LONCI & POKLOPCI najavili su Mjesec keramike s popustima do čak 40% na cijeli asortiman posuđa talijanskog brenda Rose&Tulipani, kao i na posuđe renomiranog francuskog brenda Emile Henry.

Francusko keramičko posuđe Emile Henry

Posuđe od keramike Emile Henry spremno je za kuhanje na raznim vrstama ploča, uključujući i one indukcijske, posebno ako odaberete liniju Delight. Osim toga, ovo posuđe je idealno i za pečenje u pećnici.

U ponudi imaju pekače za kruh, bagete, pite i kolače, Dutch oven, Papilotte posudu s poklopcem za pripremu ribe na pari i još puno toga.

Emile Henry Baguette keramički pekač, snižena cijena je 83.65 eura
Emile Henry Sublime okrugli keramički Dutch Oven, snižena cijena je 136.50 eura
Emile Henry Ultime četvrtasti keramički pekač, snižena cijena je 34.65 eura
Emile Henry BBQ Ceramic Pizza set, snižena cijena je 65.40 eura

Talijansko keramičko posuđe Rose&Tulipani

Posuđe Rose&Tulipani izrađeno je od gres keramike, posebne vrste keramike dobivene prešanjem odabrane mješavine gline, kaolina, pijeska, glinenca i mljevenih obojenih pigmenata. Za razliku od klasične keramike koja je sklona pucanju, gres keramika ima ostakljenu površinu, što je čini izuzetno tvrdom i čvrstom. 

Rose&Tulipani The Blu Ones 18 dijelni set suđa, snižena cijena je 47.40 eura
Rose&Tulipani Concerto zdjela od gres keramike, snižena cijena je 18.20 eura

Cijelu ponudu možete vidjeti ovdje

Pročitajte više