Lonci & Poklopci upravo imaju sniženje na inox ekspres lonce do 40%

Foto: lonciipoklopci.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LONCI & POKLOPCI imaju ekskluzivnu siječanjsku ponudu na ekspres lonce. Iskoristite priliku za do 40% popusta i olakšajte si pripremu jela uz ekspres lonce i setove posuđa visoke kvalitete.

Inox ekspres lonci će ubrzati vaš proces kuhanja. Dostupni su u veličinama od 3 do 12 litara, zadovoljavajući raznovrsne potrebe u kuhinji. Ekspres lonci su dizajnirani za brzu i ravnomjernu distribuciju topline, jamčeći savršene rezultate. Savršeni su za kompletnu pripremu obroka, izrađeni od visokokvalitetnih materijala za dugotrajnu upotrebu.

Korkmaz Alia 4u1 set ekspres lonaca, 4+7 l, snižena cijena je 148.40 eura

Ovaj set uključuje lonac kapaciteta 7 litara, lonac kapaciteta 4 litre, poklopac za ekspres kuhanje i stakleni poklopac. 

Možete prilagoditi veličinu lonca prema vlastitim željama i potrebama. Ekspres poklopac nije prikladan za pranje u perilici, dok su svi ostali dijelovi perivi.

Korkmaz Tessa ekspres lonac, 12 l, snižena cijena je 143.85 eura

Ekspres lonac Korkmaz Tessa ima kapacitet od 12 litara i izrađen je od nehrđajućeg čelika 18/10 s ručkama od bakelita. Lonac posjeduje aluminijsku kapsulu za optimalnu provodljivost topline te dvostupanjsku tlačnu funkciju. Prikladan je za indukcijske ploče i može se prati u perilici posuđa. Prije prvog korištenja, preporučuje se isprati lonac vrućom vodom. Za vrijeme čišćenja, nemojte koristiti metalne pribore.

OMS 6u1 set ekspres lonaca, 5+7 l, snižena cijena je 99 eura

Set uključuje lonac kapaciteta 5 litara (promjer 22 cm), lonac kapaciteta 7 litara (promjer 22 cm), poklopac za ekspres kuhanje (promjer 22 cm), klasični stakleni poklopac (promjer 22 cm), i posudu za kuhanje na pari (promjer 20 cm). Izrađen je od nehrđajućeg čelika AISI 304 18/10 s ručkama obloženim silikonom otpornim na toplinu. Zahvaljujući energetskoj kapsuli (dnu) posude, ostvaruje se manja potrošnja energije. Set je pogodan za indukciju i može se prati u perilici posuđa, izuzev ekspres poklopca.

Berlinger Haus Turbo ekspres lonac, 6 l, snižena cijena je 69 eura

Berlinger Haus je visokokvalitetni brend s iznimnim dizajnom, specijaliziran za proizvodnju jedinstvenih i inovativnih proizvoda. Koristeći najnaprednije materijale, tvrtka se fokusira na stvaranje revolucionarnih proizvoda usklađenih s najnovijim trendovima u području proizvoda za kućanstvo.

Korkmaz Vita Plus Quatro 4u1 set ekspres lonaca, 3+6 l, snižena cijena je 140.70 eura

Korkmaz Vita Plus Quatro 4u1 set ekspres lonaca sa zamjenjivim poklopcima izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/10. Manji lonac ima kapacitet od 3 litre, dok veći ima kapacitet od 6 litara. Potvrđena Korkmaz kvaliteta čini ih pogodnima za svakodnevnu uporabu.

Lonac je pogodan za pranje u perilici posuđa, ali se ne preporučuje ostavljanje dugo na štednjaku bez hrane, vode ili ulja, kao ni upotreba tvrdih metalnih četki tijekom čišćenja.

Cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više