Majice sa sloganima ponovno su u trendu, a nose ih i slavne osobe

Foto/Screenshot: YouTube/Profimedia/ebay.com/etsy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste mislili da se majice sa sloganima nikada više neće vratiti na modnu scenu, prevarili ste se. Ovog ljeta majice s natpisima vrući su trend koji su prihvatile brojne slavne osobe.

Aktualni modni trendovi često se okreću prema trendovima iz prošlosti, a ovo desetljeće je inspirirano estetikom iz ranih 2000-ih. Uz povratak korporativnog stila, traperica s niskim strukom i traper suknji, logično je da su se i slogani na majicama također vratili u modu.

Holivudske zvijezde prve su prihvatile ovaj trend noseći upečatljive slogane na svojim majicama. Hailey Bieber je nosila majicu "nepo-baby", Rihanna je nedavno prošetala u majici s natpisom "I'm retired", Zendaya je promovirala svoj novi film "Challengers" noseći majicu iz filma, a nedavno je tu istu majicu nosila i Jennifer Lawrence.

Uz pregršt uzbudljivih slogana i mogućnosti stiliziranja, teško je odoljeti ovom povratku trenda. Ako se želite pridružiti ovom trendu, pronašli smo neke od ovih majica koje nose slavne osobe.

Nepo baby majica, 37.26 eura
I Told Ya majica, 18.83 eura
I'm Retired majica, 10.22 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.