Nova Mango ljetna kolekcija puna je heklanih komada i jarkih boja

Foto: mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POPULARAN hight-street brend Mango predstavio je novu kolekciju ljetne odjeće naziva Through the Colour Lens. Ova kolekcija za žene ističe se jednostavnim krojevima, no živahnim ljetnim bojama, pri čemu dominiraju narančasta, ružičasta i zelena, uz hrabre kombinacije uzoraka.

Vedre boje i odvažni uzorci

"Ovog ljeta gledamo kroz šarene leće kako bismo pronašli dobre vibre u svojoj novoj kolekciji", napisao je brend na svojem Instagramu, a u videu koji je objavio vidljivi su ne samo odjevni komadi već i modni dodaci.

Niže smo izdvojili neke komade koji su nam se posebno svidjeli. Posebnu su nam pozornost privukli brojni heklani komadi koji uključuju topove, hlače, haljine i modne dodatke. Kompletnu kolekciju možete pogledati ovdje.

Kratka heklana halijna, 79.99 eura
Heklana haljina s gumbima, 49.99 eura
Heklani top, 29.99 eura
Rupičasti pleteni top, 25.99 eura
Duga haljina s printom, 59.99 eura
Poluprozirna bluza, 45.99 eura, i poluprozirne hlače, 45.99 eura

Modni dodaci su se istaknuli sjajnim detaljima poput perlica i školjki koje podsjećaju na odmor uz more.

Torba s perlama, 79.99 eura
Naušnice s privjeskom školjke, 19.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.