Mango u ponudi ima salonke koje neodoljivo podsjećaju na Manolo Blahnik model

Screenshot/Foto: Youtube/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRONAŠLI smo jeftiniju verziju popularnih manolica, kultnih salonki koje su planetarnu slavu stekle zahvaljujući seriji Seks i grad.

Manolo Blahnik Hangisi, cipele za kojima čezne svaka prava trendseterica i ljubiteljica mode, u originalu koštaju 7900 kuna (1045.15 €), a Mangova verzija ovih popularnih salonki koštat će vas samo 450 kuna (59.99 €). 

Idealne za svaku prigodu

U 35 godina postojanja ove satenske cipele s blještavom kopčom stekle su kultni status u svijetu mode. Svaku odjevnu kombinaciju s lakoćom će dignuti na višu razinu, a u Mangovoj ponudi pronaći ćete ih u kraljevsko plavoj i crnoj boji.

Cipele na ukrasnu visoku potpeticu, 451.99 kn (59.99 €)

Zbog relativno tanke potpetice visoke osam centimetara savršeno će upotpuniti jednostavnije svakodnevne kombinacije, a nepogrešiv su izbor i za formalnije prilike. 

Cipele koje su postale simbol jednostavnosti i stilske elegancije dostupne su u Mangovoj online ponudi, kao i u trgovinama.

Cipele na ukrasnu visoku potpeticu, 451.99 kn (59.99 €)

Manolicama je Faca zaprosio Carrie 

Manolice mnoge žene biraju za svoje vjenčane cipele, pogotovo u kraljevsko plavoj boji. Upravo je ovakvim parom cipela Faca zaprosio Carrie u praznom walk-in ormaru. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.