Margot Robbie upravo je prošetala u tenisicama koje će biti hit ovog ljeta

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MARGOT ROBBIE nedavno je viđena u New Yorku u vrlo šik, ali udobnoj svakodnevnoj kombinaciji. Kad nije na crvenom tepihu, ova popularna glumica daje prednost komforu, što je jasno vidljivo iz njenog najnovijeg izbora odjeće i obuće.

Za obavljanje svakodnevnih obaveza, Margot je odabrala ležerno modno izdanje koje uključuje crne tajice i New Balance 9060 tenisice. Ovaj model, lansiran 2022. godine, brzo je stekao popularnost zahvaljujući svom retro-futurističkom dizajnu i vrhunskoj udobnosti. Zbog svoje funkcionalnosti i stila, tenisice su postale jedan od najpopularnijih modela New Balancea.

Margot je svoj izgled upotpunila torbom Celine Medium Nino s prepoznatljivim Triomphe znakom, koja njezinom izgledu dodaje dašak diskretne elegancije. Glumica nije zaboravila ni na neizostavne proljetno-ljetne modne dodatke - sunčane naočale i šiltericu.

Kopirajte njezin stil

Margot Robbie svojim posljednjim modnim odabirom potvrđuje zašto je jedna od zvijezda koje treba pratiti kada je riječ o ležernom, ali atraktivnom stilu. Njezin izgled je savršena inspiracija za one koji teže udobnosti bez kompromisa u stilu. Ispod smo naveli komade s kojima ga možete iskopirati. 

*Klikom na artikl bit ćete preusmjereni u trgovinu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.