Microsoft najavio crni Xbox Series S s 1 TB prostora za pohranu

Foto: xbox.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MICROSOFT je najavio novu crnu verziju Xbox Series S s 1TB ugrađene memorije na Xbox Games Showcaseu. 

Ovdje se malo toga promijenilo od originalne Xbox Series S, osim crne boje i više prostora za pohranu. Microsoft lansira 1TB crni Xbox Series S 1. rujna po cijeni od 349 dolara (325 eura).

Dvostruka pohrana

Xbox Series S izvorno je lansiran po cijeni od 299 dolara (277.85 eura) sa samo 512 GB prostora za pohranu, tako da je ovo povećanje na 1 TB vrlo dobrodošlo. Odvažna Carbon Black boja je iste elegantne, moderne mat površine kao Xbox Series X i Xbox Wireless Controller. Ova konzola ima istu brzinu i performanse kao i serija S od 512 GB, no sada s dvostrukom pohranom tako da možete preuzeti još više svojih omiljenih igara na svoju konzolu.

Microsoft kaže da će ova nova Xbox Series S varijanta biti dostupna 1. rujna u cijelom svijetu, baš na vrijeme za jesenska izdanja Starfielda i Forza Motorsporta.

Pročitajte više