Miriše kao sunčeva svjetlost: Stiže prvi Pharrellov Louis Vuitton parfem

Foto: Promo/louisvuitton.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GODINU dana nakon što je postao kreativni direktor muške linije u Louisu Vuittonu, Pharrell Williams sada doprinosi i parfemskoj liniji ovog prestižnog brenda. Naime, 19. lipnja Louis Vuitton lansira svoj prvi miris pod Pharrellovim kreativnim vodstvom, parfem nazvan LVERS.

Pharrell je, s Jacquesom Cavallier-Belletrudom, kućnim parfumerom Louisa Vuittona, stvorio miris koji evocira osjećaj jutarnje sunčeve svjetlosti kroz note galbanuma, cedra, bergamota i sandalovine, izvještava Highsnobiety. U kreativni proces stvaranja mirisa uključena je i Camille Cavallier-Belletrud, Jacquesova kći i parfumerka.

Kako miriše sunčeva svjetlost?

Williams je za Vogue otkrio da je pitao Jacquesa i Camille kako miriše sunčeva svjetlost. Rekao je da ovaj parfem predstavlja poetski odgovor na to pitanje, dodajući da miris evocira osjećaj topline i sjećanja povezanih sa suncem. 

Osim mirisa, Pharrell je dizajnirao i razne dodatke povezane s LVERS-om, uključujući putnu torbicu i kofer. Ovi dodaci su ukrašeni motivom Damoflage, modernom varijacijom tradicionalnog LV Damier uzorka. Ovaj dizajn predstavlja uličnu interpretaciju klasičnog stila, koju je Pharrell prvi put predstavio u svojoj debitantskoj kolekciji za Louis Vuitton.

Iako ovo nije njegov prvi izlet u svijet parfema - 2014. godine lansirao je uniseks miris pod nazivom Girl - LVERS je Pharrellov prvi parfem kreiran za LV.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.