Mlinar uveo popust od 30% na kruh u zadnja dva sata rada pekarnica

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RANO ujutro svratili smo u obližnju Mlinarovu pekaru u jednom zagrebačkom kvartu i otkrili novost. Kako smo doznali, od 26.5. su uveli 30% popusta na kruh u posljednja dva sata rada pojedine Mlinarove pekarnice. Doznali smo da je ovo uvedeno u sve Mlinarove pekarnice, ali nismo saznali radi li se o dugotrajnoj odluci ili ima određeni rok ova akcija.

Kasnije smo ponovno svratili u tu Mlinarovu pekarnicu, pred kraj radnog vremena (radi do 13 sat), da testiramo taj popust. Iako tada ponuda kruha više nije bila toliko bogata kao ujutro, svejedno je bilo nekoliko štruca kruha na policama pa smo tako kupili kukuruzni miješani kruh po cijeni od 1.12 eura (8.44 kn) umjesto po cijeni od 1.60 eura (12.05 kn).

S obzirom na to da je kruh jedna od onih namirnica koje su prilično poskupjele u zadnje vrijeme, ovo je stvarno ok potez. Nadamo se da će ga što više pekarnica, ali i trgovina uvesti. 

Ako želite doznati za novitete ili dobre popuste prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u maloprodajnim trgovinama, pratite našu Index šoping-listu koju izbacujemo svaki tjedan.

>> Index šoping-lista: Barilla tjestenina je samo 1.06 eura (7.99 kn)
>> Index šoping-lista: Benetton ručnici su na 50% popusta

Pročitajte više