"Moje dvije omiljene stvari": McDonald's lansira prvu kozmetičku suradnju

Foto: nailsinc.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAILS.INC nedavno je najavio svoju najnoviju suradnju koja će zasigurno privući mnoge ljubitelje kozmetike. Ovaj put, brend se udružio s McDonald'som kako bi stvorio posebnu kolekciju lakova za nokte i naljepnica. Ovo je prvi put da se McDonald's uključuje u kozmetički svijet, a Nails.INC već ima iskustva u suradnji s drugim brendovima hrane i pića.

"Nails.INC x McDonald's suradnja je stigla!" objavio je Nails.INC na Instagramu 20. veljače. U videozapisu su predstavljene nove nijanse lakova za nokte i različite opcije naljepnica. Mnoge od njih sadrže prepoznatljiv logotip McDonald'sa, dok su druge inspirirane omiljenim jelovnicima poput klasičnog pomfrita. 

Prvi set nazvan "Fries Nail Polish and Sticker Set", sadrži crveni lak za nokte inspiriran McDonald's pomfritom, uz pet različitih naljepnica.

Nails.INC X McDonald's Fries set lakova za nokte i naljepnica, cijena je 10 eura

Drugi proizvod, "Burger Mini Nail Polish and Sticker Duo", uključuje crvene i smeđe nijanse lakova za nokte te naljepnice inspirirane McDonald's burgerima.

Nails.INC X McDonald's Burger Mini lak za nokte i naljepnica Duo, cijena je 10 eura

Reakcije na ovu suradnju su iznimno pozitivne

Reakcije na ovu suradnju na društvenim mrežama su iznimno pozitivne. "Ovo je zaista cool!!!", komentirala je jedna osoba ispod objave. "I'm Lovin' It", napisao je drugi korisnik Instagrama, dok je treći dodao: "O, moje dvije omiljene stvari!!!! Totalno sam oduševljena." 

Proizvodi su trenutno dostupni za kupnju na američkom Amazonu, a nadamo se da će uskoro postati dostupni i na njemačkom Amazonu.

Pročitajte više