Muškarci, biste li nosili čipkaste bokserice? Ovaj brend ih ponosno nudi

Foto: fleurdumal.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LIJEPO žensko donje rublje, obogaćeno čipkom, mašnicama i drugim dodacima, trgovinama vlada već jako dugo. Osim toga, žensko donje rublje dostupno je u mnogo varijanti kako bi svaka žena mogla odabrati što joj najviše odgovara. Muškarci nisu te sreće, no i to se polako mijenja.

Donje rublje ili način života?

Primijetio je to i Stephen Powell koji je bio nezadovoljan ponudom neudobnog, sintetičkog donjeg rublja. Stephen, inače liječnik, u proljeće 2021. odlučio se upustiti u poduzetničke vode i omogućiti muškarcima da se osjećaju jednako samopouzdano i poželjno kao i žene kroz svoj brend donjeg rublja Classic Fella.

Fleur Du Mal je brend koji muškarcima nudi donje rublje od mekane i rastezljive čipke, klasičnih krojeva i pastelnih boja. Nije za svačiji džep, no provokativno donje rublje to rijetko i jest.

Muške čipkaste bokserice, Fleur Du Mal, 175 eura (1318.53 kn)
Pastelno donje rublje, Fleur Du Mal, 175 eura (1318.53 kn) 
Muške čipkaste gaćice, Fleur Du Mal, 150 eura (1130.17 kn)

>> Balenciaga u novoj kolekciji ima balerinke za muškarce. Koštaju 750 eura

Nisu stali na donjem rublju

Svilene pidžame i ogrtači također su dio luksuzne ponude za muškarce. Ovi komadi rađeni su od čiste svile, a odlikuje ih prepoznatljiv monogram Fleur Du Mal. 

Svileni ogrtač, Fleur Du Mal, 875 eura (6592.68 kn)  
Gornji dio pidžame, Fleur Du Mal, 435 eura (3277.50 kn) 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.