Muške košulje idealne za ljetne mjesece: Od svakodnevnih do svečanih

Foto: Massimo Dutti, Varteks, Mango, Zalando

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji nam se i samima sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bi kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETI je najbolja ona odjeća koja je prozračna i napravljena od prirodnih i laganih materijala poput lana, pamuka, viskoze i svile. Pročešljali smo ponudu u poznatim online trgovinama te izdvojili pet ljetnih modela košulja koje možete nositi u svečanim, poslovnim ili ležernijim prigodama.

Elegantna klasika

Klasična bijela košulja neizostavan je odjevni predmet u muškom ormaru, idealna za poslovne i svečane prigode. No u kombinaciji s lanenim hlačama u ljetnim mjesecima može biti odlična i za dnevnu kombinaciju. Naš odabir je svečana bijela pamučna košulja (479 kuna) hrvatskog brenda Varteks. Primjer je klasične muške elegancije te upravo zbog sastava idealna je i za topliji dio godine. 

Košulja na pruge

Toplije mjesece najbolje označavaju košulje na pruge, a mi smo pronašli jednu u Massimo Dutti trgovini. Radi se o košulji slim kroja s uzorkom širokih pruga (399 kuna), pamučnog sastava. Ovakvu košulju možete kombinirati s bermudama ili lanenim hlačama te je idealna za svaki dan. 

Košulja u boji

Ljeto je idealno vrijeme za uvođenje življih boja u modne kombinacije. Od nježno plave, roze pa do žute, sve boje su ljeti dobrodošle. Pronašli smo ovu lanenu košulju žute boje (399 kuna) u Massimo Dutti trgovini. Upravo zbog lanenog sastava u njoj vam ljeti neće biti vruće te je odličan izbor za svakodnevne kombinacije. 

Košulja kratkih rukava

Za one koji ljeti radije biraju košulje kratkih rukava pronašli smo jednu u Zalando trgovini, a model ove košulje može biti primjeren kako za poslovne, ako vam pravila odijevanja na poslu dopuštaju, tako i za svakodnevne prilike. Radi se o Next košulji kratkih rukava nježno plave boje točkastog uzorka (317 kuna).

Tamnija košulja s printom

Za večernje ljetne prigode možete posegnuti i prema tamnijim nijansama, a mi smo pronašli ovu tamnoplavu košulju užeg kroja s mikro printom (349,90 kuna) u Mango trgovini. Također ima 100% pamučan sastav te je napravljena od održivih vlakana odnosno procesom koji smanjuje štetan utjecaj na okoliš. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.