Na sat vremena od Zagreba prodaje se vikendica od 70 kvadrata za 49.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovog puta pozornost nam je privukla ova vikendica u naselju Budačka Rijeka od 70 kvadrata koja se prodaje za 49.000 € (369.191 kn).

Ova vikendica s velikom terasom smještena je na brežuljku iznad ceste D1 prema Zadru, u prirodi i zelenilu s voćnjakom i vrtom, gospodarskom zgradom (garažom i ljetnom kuhinjom) te kućicom za alat i spremištem na parceli od 1250 kvadrata.

Vikendica ima prizemlje koje obuhvaća stambeni i gospodarski dio (vinski podrum s opremom). U stambenom dijelu su dvije sobe, kupaona, kuhinjska niša i ulaz. Na katu se nalazi dnevni boravak s kuhinjom, soba (trenutno u funkciji blagovaone), kupaona te velika terasa. 

Parcela obuhvaća voćnjak i vrt

Pomoćna zgrada nalazi se iznad kuće, a sadrži garažu i ljetnu kuhinju iz koje se ulazi u ostavu s prostorijom za sušenje mesa. Parcela obuhvaća i voćnjak te vrt u donjem dijelu parcele s kućicom za alat. Na parceli iznad kuće nalazi se još jedan objekt-spremište građen od betonskog bloka.

Cijela parcela je ograđena, a prilaz je asfaltirani od glavne ceste do same parcele.

Oglas možete vidjeti ovdje.

Index Oglasi