Na TikToku se razvila rasprava o kuhinjskim ormarićima i trebaju li ići do stropa

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA od skupljih stavki prilikom uređenja novog doma ili adaptacije je kuhinja. Upravo zato je bitno taj prostor isplanirati do najsitnijeg detalja te odabrati kvalitetne materijale, kao i kuhinjske ormariće po vlastitoj preferenciji. Ako je sve isplanirano, poslije nećete žaliti zbog pojedinih odluka koje je skupo promijeniti. 

Kod planiranja kuhinje jako je bitno odlučiti o njezinom rasporedu kako bi odgovarao osobi ili osobama koje će je koristiti. No osim planiranja gdje staviti frižider, sudoper i pećnicu, valja razmisliti i o drugim detaljima. Poput npr. treba li napraviti kompletno ugradbenu kuhinju ili umjesto gornjih ormarića staviti police, kao i treba li s gornjim ormarićima ići do stropa ili ne. 

Upravo se o ovom potonjem razvila rasprava na TikToku. Korisnik Builder Brigade (@builderbrigade) u svom videu kaže da se svađa sa ženom jer se ne mogu usuglasiti oko kuhinjskih ormarića. "Koji su bolji? Ormarići do stropa ili da ostane mjesta između njih i stropa?" pita on u videu koji je pregledan skoro 900 tisuća puta. Video je prikupio mnoštvo komentara. 

@builderbrigade Which do you prefer? Kitchen Cabinets that go all the way to the ceiling or allow some room for lighting or decoration on top of the cabinets? ✅The Ultimate Home Building Checklist on my site BuilderBrigade.com ✅ ✅ #KitchenCabinets #Kitchen #kitchendesign #BuilderBrigade #homebuildingtips #homebuilding #customHome #newhome #newhomeconstruction #homedesign #homeinspiration #homeinspo #customhomes #housetour #newconstruction #newconstructionhomes #homeplans #construction #buildingahouse #realestatetips ♬ original sound - Builder Brigade

Neki su za, neki protiv ormarića do stropa

"Ormarići do stropa", "Do stropa! Taj prostor je mjesto gdje prašina i bube odlaze umrijeti", "Do stropa izgleda bolje. Ali gornje su police toliko visoko da su gotovo neiskoristive", "Ostavila sam razmak između ormarića i stropa i mrzim ga", "Nema rasprave, do stropa", komentari su onih koji smatraju da ormarići trebaju ići do stropa. 

No ima i onih koji misle suprotno. "Ne slažem se. Ormarići do stropa zatvaraju prostoriju", "Bilo bi super imati taj prostor gore za ukrase", "Nikada ih ne gurajte do stropa. Hoćete li imati ljestve u kuhinji do kraja života? Uostalom, ovako je više dekorativno", "Ja volim prostor, zabavno ga je dekorirati. Loša strana je čišćenje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.