Najljepši božićni artikli iz Nexta koji će vas oduševiti

Foto: nextdirect.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U NEKE trgovine, poput H&M-a, Sinsaya i drugih, božićni asortiman već je stigao, dok tek počinje pristizati u neke druge. Jedna od tih trgovina je i popularni high-street brend Next, koji je upravo dobio bogat izbor novih božićnih artikala, kako modnih tako i za dom. Mi smo se usredotočili na ove potonje.

U ponudu za dom su stigli komadi poput šalica, stolnjaka, ručnika, posteljina, deka, ukrasnih jastučića, kuglica i drugih dekorativnih predmeta s božićnom tematikom. Pregledali smo cijeli asortiman i izdvojili najljepše artikle koji su nas oduševili.

Božićni komadi za blagdanski stol

Božićni blagdani često su povezani s okupljanjem za stolom s obitelji i prijateljima, pa mnogi vole posebno ukrasiti stol kako bi izgledao svečanije. Najlakše je to postići lijepim tanjurima i ostalim ukrasnim dodacima.

U nastavku smo izdvojili nekoliko predmeta, poput tanjura i šalica s božićnim motivima, podmetača i ukrasa, koji će sigurno unijeti božićno veselje u svaki dom i ujedno ukrasiti blagdanski stol.

Set tanjura, 2 kom., 20 eura
Set tanjura, 2 kom., 20 eura
Šalica, 6 eura
Šalica, 7 eura
Podmetač, 12 eura
Ukras, 27 eura
Set od dvije posude za umak i začine, 25 eura

Tekstil s božićnim motivima 

Jastuk s natpisom "Joy" odmah je privukao našu pažnju, no zaljubili smo se i u još jedan mekani jastučić koji krasi jednostavan izvezeni natpis "Christmas".

Izdvojili smo i jedan set navlake za poplun i jastučnice od mekanog pliša s izvezenim pahuljicama te jednu deku koja je istovremeno zabavna i blagdanska. Flis deka ukrašena Djedom Božićnjakom u obliku zvijezde savršena je za ušuškavanje ovog Božića.

Ukrasni jastučić, 27 eura
Ukrasni jastučić, 20 eura
Set navlake za poplun i jastučnice, od 68 eura
Deka, od 20 eura

Božićni komadi za kupaonicu

Zašto ne unijeti malo božićnog ugođaja u kupaonicu tijekom blagdanske sezone? To se lako može postići s nekoliko detalja, poput ručnika s motivom medenjaka ili dozatora za sapun s prikazom zimskog prizora u kojem medvjedić šalje pismo Djedu Božićnjaku. Tu je i ukras s Djedom Božićnjakom u vrućoj kupki, koji je savršen blagdanski dodatak svakoj kupaonici.

Ručnik, od 10 eura
Dozator za sapun, 17 eura
Ukras, 12 eura

Ostale božićne dekoracije 

Ova božićna kuglica u obliku medvjedića izmamila nam je osmijeh na lice i vratila nas u bezbrižnije dane. Vjerujemo da će se divno uklopiti u dekoracije većine božićnih drvca. Na kraju, izdvajamo i božićni vijenac, neizostavan ukras za ulazna vrata tijekom blagdana.

Kuglica, 7 eura
Vijenac, 43 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.