Nakon molbi kupaca vraća se legendarna paleta: "Najbolja ikad"

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGENDARNA paleta sjenila brenda Urban Decay se vraća. Originalna Naked paleta popularizirala je neutralna sjenila, a mnogi se sjećaju koliko su štedjeli da bi si je priuštili. Povučena je iz prodaje 2018., a zahvaljujući molbama obožavatelja vraća se u ograničenom izdanju.

"Nedostajala mi je ova paleta"

Nova paleta uključuje 12 dobrih starih mat, satenskih i metalik nijansi. Formula je unaprijeđena, te bi trebala biti jednostavnija za nanošenje i blendanje. Vanjsko pakiranje izrađeno je od istog baršunastog materijala koji mnogi pamte. Uz paletu stiže i kist za nanošenje sjenila, a ogledalo je veće nego na staroj paleti.

"Ovo je jedina paleta čiji rok trajanja treba ignorirati. Tko još ima originalnu?", "Najbolja paleta sjenila ikad", "Jedva čekam", "Toliko me uspomena veže uz ovu paletu", "Vratite ju u stalnu postavu", "Nedostajala mi je ova paleta, sigurno je kupujem" neki su od komentara na Instagramu brenda.

Na tržištu EU bit će dostupna u ograničenim količinama od 6. rujna u odabranim fizičkim i online trgovinama, a brend je potvrdio da je među odabranim trgovinama Sephora. Cijena palete u SAD-u, gdje je već dostupna, je 59 eura (oko 54 eura).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.