Našli smo dvije dobre ponude za zimski odmor na Plitvicama

Foto: booking.com/crnojaje.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KUĆICE uz jezero okružene visokim borovima i valovitim brežuljcima zvuče kao savršeno mjesto za odmor. Upravo takve nalaze se na tihoj lokaciji, osam kilometara od Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Riječ je o kompleksu Plitvice Holiday Resort, koji na ukupno 50.000 četvornih metara nudi smještaj u kampu, 22 komforne sobe, jedan luksuzni apartman, 10 mobilnih kućica, šest indijanskih šatora te devet kućica kraj jezera i pet kućica u krošnjama. 

Otkrijte jedinstvene kuće na jezeru

Devet kućica smješteno je uz jezero, gdje uz umirujući zvuk slapova možete provesti svoj odmor iz snova. Većina kuća ima izravan pristup jezeru s malom plažom. 

Kućica uz jezero ima: jednu sobu s bračnim krevetom, kupaonicu s tuš-kabinom i WC-školjkom, klima uređaj, televizor, mini bar, terasu sa sjedećom garniturom za dvije osobe, besplatan Wi-Fi, posteljinu, ručnike i fen.  

Pet posebno opremljenih kućica za četiri osobe nudi udoban i luksuzan smještaj. Smještene su visoko u krošnjama borova pa su savršene za odmak od užurbanosti i vreve svakodnevnog života. Ove kućice imaju dvije spavaće sobe - jednu sobu s bračnim krevetom, drugu sobu s dva odvojena kreveta - dvije kupaonice s tuš-kabinom i WC-školjkom.

Imaju i kuhinju opremljenu pločom za kuhanje na struju, hladnjakom i perilicom suđa, klima uređaj, SAT TV i terasu sa sjedećom garniturom za četiri osobe. Naselje također ima restoran koji poslužuje jela tradicionalne hrvatske kuhinje, posebice specijalitete iz Like. Gosti mogu uživati ​​u obrocima u blagovaonici ili na prostranoj terasi.

Pronašli smo odličnu ponudu za smještaj u ovim kućicama u iznosu od 230 € (1732.94 kn). Ona uključuje dva noćenja s doručkom u kućici uz jezero ili s pogledom na jezero (ovisi o raspoloživosti) za dvije osobe. 

U ponudi vas očekuju besplatan parking i Wi-Fi te jedan sat minigolfa gratis. Kupon vrijedi isključivo od nedjelje do četvrtka, uključujući i četvrtak, do 30.3.2023. Prije kupnje obavezna je provjera raspoloživosti s resortom, a detalje i kupon možete pronaći na Crnom jaju.  


Mobilne kućice

Ako pak putujete s više osoba i želite iskusiti čaroliju boravka u prirodi, a istovremeno uživati u miru i komforu, pronašli smo i smještaj u vrhunski opremljenim mobilnim kućicama. Svaka mobilna kućica ima vlastitu terasu na kojoj možete uživati na suncu.

Kapacitet je maksimalno šest osoba: četiri odrasle i dvoje djece. Kućice imaju dvije spavaće sobe: jedna je soba s bračnim krevetom, a druga s dva odvojena kreveta, dvije kupaonice s tuš-kabinom i WC-školjkom. Imaju i kuhinju opremljenu pločom za kuhanje na plin i hladnjakom, klima uređaj, centralno grijanje, SAT TV i terasu sa sjedećom garniturom za četiri osobe. 

Cijena noćenja u mobilnim kućicama je trenutno snižena i iznosi 199 € (1499.37 kn), a rezervaciju možete napraviti na Bookingu