Našli smo kozmetičke setove za nju i njega na popustu od 33%

Foto: Promo/sve.hr/pantene.co.uk/gillette.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste u potrazi za idealnim poklonom za Valentinovo za dragu osobu, možda će vam se svidjeti ovi kozmetički setovi koje smo našli na dobrom popustu od 33%. Ova ponuda je ograničena i traje svega nekoliko dana. Evo koje smo setove izdvojili za nju i njega. 

Za nju

Izdvojili smo tri seta za nju, dva brenda Pantene i jedan brenda Herbal Essences. Ispunjeni su različitim proizvodima za njegu kose, a zasigurno će razveseliti onoga kome se poklone. No možete ih darovati i sebi, jer zašto ne? 

Pantene poklon-paket Lift'n'Volume u kozmetičkoj torbici, redovna cijena je 30.52 € (230.24 kn)

U ovoj lijepoj kozmetičkoj torbici nalaze se Pantene proizvodi za njegu kose i za postizanje volumena. Kolekcija Lift'n'Volume kombinira moć formule Pro-V s biotinom i ružinom vodicom. Šampon bez silikona i balzam opskrbljuju kosu hranjivim tvarima i pomažu je zaštititi od oštećenja uzrokovanih oblikovanjem.

U setu se nalaze i ulje u maglici i SOS sprej. Ulje štiti kosu od topline, poboljšava joj sjaj i ukroćuje neposlušne pramenove, a SOS sprej za kosu bez ispiranja čini je punijom. Cijena ovog seta snižena za je 33% i iznosi 20.45 € (154.27 kn).

Poklon-paket Herbal Essences Argan Oil, redovna cijena je 7.83 € (59.07 kn)

U ovom poklon-paketu nalaze se šampon i balzam s arganovim uljem, koje pomaže obnoviti oštećenu kosu, vraćajući joj pritom mekoću i prirodan sjaj. Njegujuće, bogate formule Herbal Essences proizvoda obogaćene su čistim biljnim esencijama i nutrijentima na biljnoj bazi te dolaze u ekološkim pakiranjima.

Cijena ovog poklon-paketa je snižena za 33% pa sada iznosi 5.25 € (39.60 kn).

Pantene poklon-paket Intensive Repair, redovna cijena je 9.28 € (70.01 kn)

Zadnji poklon-paket za nju koji smo izdvojili je isto marke Pantene, a sadrži šampon i balzam za dubinsku njegu. Osim što čisti kosu, šampon Pantene Intensive Repair prodire duboko u nju i opskrbljuje ju hranjivim tvarima. Intenzivni balzam 3 Minute Miracle u samo tri minute popravlja oštećenja kose nastala u protekla tri mjeseca te ostavlja kosu njegovanom i sjajnom.

Cijena ovog paketa je snižena za 33% pa iznosi 6.22 € (46.92 kn).


Za njega

I za njega smo izdvojili tri odlična poklon-paketa, dva marke Gillette i jedan marke Old Spice. Setovi sadrže sve što je potrebno za njegu brade ili tijela.  

Gillette poklon-paket King C., redovna cijena je 66.36 € (500.60 kn)

King C. Gillette poklon-set za muškarce sadrži bežični trimer, hidratantni losion s vitaminima B3 i B5 kompleksom te ručnik. Bežični trimer s 4D oštricom omogućava jednostavno, brzo i ugodno brijanje. Zamjenjiva metalna oštrica osigurava do 6 mjeseci podrezivanja dlačica.

Ovom poklon-paketu je cijena trenutno snižena pa iznosi 44.46 € (335.40 kn).

Old Spice poklon-paket Wooden Barrel, redovna cijena je 21.23 € (160.15 kn)

Još jedan odličan poklon-paket za njega je ovaj Old Spicea koji sadrži dezodorans u stiku, gel za tuširanje i losion za njegu nakon brijanja. Sve to dolazi u prepoznatljivoj drvenoj bačvici koja se može koristiti za spremanje stvari ili čuvanje piratskog blaga. Proizvodi za njegu tijela u ovom darovnom kompletu za muškarce donose miris Captain s vodenim i citrusnim notama.

Cijena mu je trenutno snižena za 33% pa iznosi 14.22 € (107.27 kn).

Gillette poklon-paket, redovna cijena je 19.91 € (150.20 kn)

Ovaj komplet sadrži brijač Gillette Mach3 Start, umirujući gel za brijanje Gillette Series i gel za tuširanje Old Spice. Cijena seta snižena je za 33% pa iznosi 13.34 € (100.63 kn).

Cijena ovih kozmetičkih setova snižena je od 3.2. do 6.2.2023., a kompletnu ponudu možete vidjeti ovdje