Našli smo kvalitetne novčanike na sniženju. Izdvojili smo neke modele

Foto: Pexels/sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOVČANIK je neizostavan svakodnevni dodatak, ali to ne znači da morate potrošiti cijelo bogatstvo kako biste dobili kvalitetan i praktičan komad. Pronašli smo nekoliko izvrsnih novčanika koji su trenutno dostupni na sniženju.

Bez obzira na vaše potrebe i preferencije, izdvojili smo novčanike koji su istovremeno funkcionalni, estetski privlačni i pristupačni.

Carrera Jeans novčanik (gore), snižena cijena je 21.10 € (158.98 kn) / Bikkembergs novčanik (dolje), snižena cijena je 55.21 € (415.99 kn)

Kožni novčanici su uvijek u modi i pružaju dugotrajnost i sofisticiran izgled.

Laura Biagiotti novčanik Vivian (gore), snižena cijena je 21.77 € (164.03 kn) / Carrera Jeans novčanik Susy (dolje), snižena cijena je 19.38 € (146.02 kn)

Ovi novčanici dolaze u raznim uzorcima, bojama i stilovima, što vam omogućava da izrazite svoj osobni stil.

Laura Biagiotti novčanik Dema (gore), snižena cijena je 21.77 € (164.03 kn) / Blumarine novčanik (dolje), snižena cijena je 51.63 € (389.01 kn)

Ovi veći novčanici imaju više pregrada za novac i kartice, a neki uključuju i posebne džepove za kovanice.

Calvin Klein novčanik (gore), snižena cijena je 57.20 € (430.98 kn) / Tommy Hilfiger novčanik (dolje), snižena cijena je 41.28 € (311.03 kn)

Za one koji preferiraju kompaktnost, minimalistički novčanici su idealni. Takvi novčanici su obično tanki i lagani, ali i dalje imaju dovoljno prostora za bitne stvari.

Ostale modele možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.