Našli smo male kućanske uređaje na dobrom popustu. Pogledajte ponudu

Foto: kaufland.com/sve.hr/konzum.hr/pevex.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo ponudu trgovina u potrazi za malim kućanskim uređajima i onima za njegu te pronašli neke na prilično dobrom popustu. 

Što se tiče uređaja za njegu, našli smo nekoliko uređaja na popustu i to Philips Lumea uređaj za uklanjanje dlačica, Barunov epilator i Braunov brijaći aparat. Od kućanskih uređaja, na dobrom popustu našli smo ovlaživač zraka marke Gorenje i Philipsov pročišćavač zraka. 

Našli smo i kuhinjske uređaje na odličnom popustu i to od Gorenja mikser, robot i aparat za kavu, a od Tefala pekač kruha, blender i grill toster. 

Počinjemo prvo s uređajima za njegu, a ispod se nalaze oni za kućanstvo i kuhinju. 

Philips Lumea SC1997/00

Cijena na popustu: 1794 kn (238.10 €)*, Kaufland, *Uz Kaufland Card

Philips Lumea ima 250.000 svjetlosnih impulsa i pet postavki jačine svjetlosti. Pruža učinkovite i dugotrajne rezultate uz namjenske dodatke za tijelo i lice, a dugačak kabel čini uporabu praktičnom. 

Različiti nastavci za tijelo i lice uz brzinu i preciznost nježno tretiraju dlačice, čak i na osjetljivim područjima. Nastavak za lice ima integrirani filtar za svjetlo za precizan tretman. Dlačice tretirajte dva puta tjedno tijekom prvih šest tjedana, a zatim jednom mjesečno da biste održali rezultate. 

Philips Lumea uređaj za odstranjivanje dlačica našli smo na popustu od 30% u Kauflandu.


Braun serija 6 61-B7500CC brijaći aparat

Cijena na popustu: 1679.30 kn (239.90 €), sve.hr

Električni brijaći aparat marke Braun serije 6 ima dermatološki testiranu glavu SensoFlex koja se može okretati oko svoje osi i oštricu SensoFoil koja omogućuje prilagodbu pritiska za temeljito brijanje, ostajući pritom nježan prema koži.

Baterija pruža do tri tjedna brijanja, a pet minutno punjene dostatno je za jedno brijanje. Aparat je 100% vodootporan te prikladan i za mokru i za suhu upotrebu. 

Cijena mu je trenutno snižena za 30% u trgovini sve.hr


Braun Silk-épil 9002 Flex 3D epilator

Cijena na sniženju: 1574.93 kn (224.99 €), sve.hr

Braun Silk-épil 9 Flex 9-002, epilator s fleksibilnom glavom za lakše uklanjanje dlačica, brijaća glava i kontrola pritiska za lako uklanjanje dlačica, bežična mokra i suha epilacija, eksfolijacija za glađu kožu, široka glava s 40 pinceta i uska drška.

Cijena mu je trenutno snižena za 30% u trgovini sve.hr


Mali uređaji za kućanstvo i kuhinju

U Konzum trgovini našli smo Gorenje kućanske uređaje na dobrom popustu. Izdvojili smo one čija je cijena snižena za više od 40%. 

Gorenje Mikser M500DCBK

Cijena na sniženju: 189 kn (25.08 €), Konzum

Gorenje mikser ima snagu motora 500 W i pet brzina rada. Nastavci se mogu prati u perilici, a čišćenje uređaja je jednostavno. 

Osim gumba za uključivanje i isključivanje, ima i gumb za turbo način rada. Nastavci koji dolaze s njim su visoko učinkovite metlice za miješanje i tučenje i inovativne metlice za tijesto.

Cijena mu je trenutno snižena za 44% u Konzumu. 


Gorenje Kuhinjski robot MMC 805W

Cijena na sniženju: 799 kn (106.05 €), Konzum

Gorenje kuhinjski robot ima snagu od 800 W i šest brzina rada, a iskoristiv volumen posude je 4.8 l. Nastavci se mogu prati u perilici posuđa. 

Robot ima automatsku regulaciju okretaja za potpuno prilagođavanje smjesi. Nastavci koji dolaze s njim su za gnječenje tijesta, za miješanje i visoko učinkovita metlica za tučenje. Ima praktičan otvor za dodavanje sastojaka tijekom miješanja. 

Cijena mu je trenutno snižena za 46% u Konzumu. 


Gorenje Aparat za kavu ESCM 12MBK

Cijena na sniženju: 599 kn (79.50 €), Konzum

Gorenje mehanički aparat za kavu ima kućište od inoxa, a priključna snaga mu je 850 W. U sebi kuha mljevenu kavu, a zapremnina vode mu je 1.5 litara. 

Cijena mu je trenutno snižena za 50% u Konzumu. 


Gorenje Ovlaživač zraka H08WB

Cijena na sniženju: 299 kn (39.68 €), Konzum

Gorenje ultrazvučni ovlaživač zraka poboljšava relativnu vlažnost u domu i kvalitetu zraka. Kapacitet spremnika mu je 0.8 litara. 

Modernog je dizajna, a materijal kućišta je plastika. Ima automatsko isključivanje za dodatnu sigurnost. 

Cijena mu je trenutno snižena za 50% u Konzumu. 


U Pevexu smo na dobrom popustu našli Philipsov pročišćavač zraka, Tefal pekač kruha, blender i grill toster. 

Pročišćivač zraka PHILIPS AMF220/15

Cijena na sniženju: 889 kn (117.99 €), Pevex

3 u 1 pročišćavač zraka marke Philips održava domove zdravima. Grije zimi, hladi ljeti, pritom stalno čisti zrak i uklanja 99.95% čestica virusa putem HEPA filtracije. 

Visok je 31 cm, dugačak 30 cm, a težak 5.22 kg. 

Cijena mu je trenutno snižena za 40% u Pevexu.


Pekač kruha TEFAL PF240E

Cijena na sniženju: 939 kn (124.63 €), Pevex

Tefalov pekač kruha ima 20 automatskih programa za pripremu jednostavnog domaćeg kruha, uključujući 3 bezglutenska programa. Jednostavan je za upotrebu - u posudu za kruh stave se sastojci i odabere program, i to je to. Pekač mijesi i peče kruh. 

Može se odabrati između tri programa težine kruha i tri razine tamnjenja, uz to ima i funkciju odgođenog starta do 15 sati i automatskog zadržavanja topline do jedan sat. 

U njemu se mogu napraviti i do 1 litra svježeg sira ili jogurta. Uključuje i jedan filter za izradu mladog sira. 

Jednostavan je za čišćenje, odvojiva neprianjajuća posuda za kruh može se prati u perilici posuđa. Uz ovaj pekač dolazi i knjiga recepata. 

Cijena mu je trenutno snižena za 30% u Pevexu.


Blender TEFAL BL811D38

Cijena na sniženju: 669 kn (88.79 €), Pevex

Tefalov blender ima Powelix tehnologiju koja podrazumijeva kombinaciju inox šest oštrica s tri komplementarne radnje da bi se dobili savršeni rezultati s bilo kojim sastojkom. 

Ima snažan motor od 1200 W koji osigurava brze rezultate, a tri unaprijed postavljena programa i izbornik brzine s pozadinskim osvjetljenjem olakšavaju miješanje. 

Osim toga, ima veliki kapacitet i termo-otpornu staklenu posudu koji ga čine idealnim za cijelu obitelj. 

Cijena mu je trenutno snižena za 30% u Pevexu.


Grill toster TEFAL GC722D

Cijena na sniženju: 1179 kn (156.48 €), Pevex

Električni roštilj OptiGrill + XL ima devet programa kuhanja: burger, perad, sendvič, kobasica, crveno meso, riba, morski plodovi, svinjetina i slanina te program za smrznutu hranu.

Svjetlosni indikator razine pečenja omogućuje izravni nadzor: ljubičasta za predgrijavanje, plava i zatim zelena na početku kuhanja, žuta kada je hrana slabije pečena, narančasta za srednje i crvena za jače pečenje.

Dodatni ručni način rada s četiri podesive razine temperature omogućuje pripremu raznih jela. Aluminijske ploče s neprianjajućim slojem i plitica za sokove perivi su u perilici posuđa. 

Cijena mu je trenutno snižena za 45% u Pevexu.

Pročitajte više