Našli smo na stanju gotovo posvuda rasprodane Dysonove uređaje u novoj boji

Foto: Promo/Instagram/nordstrom.com/sephora.fr/dyson.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DYSON je ove veljače predstavio novu ograničenu boju svojih uređaja za kosu, o čemu smo već pisali. Ususret Majčinom danu, Dyson je odlučio ponuditi svoje popularne uređaje Airwrap, Airstrait i Supersonic u nježnoj ružičastoj nijansi s ružičasto-zlatnim detaljima. Službeni naziv nijanse je keramički roza i ružičasto-zlatna.

Uređaji u ovoj boji brzo se rasprodaju u nekim trgovinama

Brend je ovu novost objavio na svom Instagram profilu, što je privuklo veliku pažnju, a neki su istaknuli da jedva čekaju nabaviti uređaje u novoj boji, dok su drugi naveli da im je ovo najljepša boja do sada. Stoga ne čudi što su se uređaji u ovoj nijansi brzo rasprodali u mnogim trgovinama i teško ih je pronaći na stanju.

Evo gdje ih još uvijek ima

Neki su uređaje u ovoj boji odlučili pokloniti sebi, dok su drugi planirali pokloniti ih svojim majkama za Majčin dan, koji se slavi 12. svibnja. Iako su Dysonovi uređaji u ovoj nijansi rasprodani u mnogim trgovinama, neke ih još uvijek imaju na stanju. 

Mi smo Supersonic fen i Airwrap našli na njemačkom Amazonu i u francuskoj Sephori (tu su povoljniji), a Airstrait peglu za kosu u Nordstrom online trgovini. Zalihe nekih od ovih uređaja su niske, stoga ako ste si željeli Dysonov uređaj za kosu u ovoj boji, djelujte brzo jer kada se rasprodaju, to je to jer se radi o ograničenom izdanju.

Dyson Supersonic HD07 fen (Ceramic Pink & Rose Gold), Sephora, 449 eura
Dyson Airwrap (Ceramic Pink & Rose Gold), Sephora, 549 eura
Dyson Airstrat (Ceramic Pink & Rose Gold), Nordstrom, 489.01 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.