Našli smo najprodavanije društvene igre na popustu od 30%. Pogledajte ponudu

Foto: sve.hr/Promo/amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DRUŠTVENE igre su idealan način za provođenje vremena s društvom ili obitelji i odličnu zabavu.

Našli smo neke od najprodavanijih društvenih igara na dobrom popustu u internetskoj trgovini sve.hr.

Evo koje smo izdvojili:

Dixit, hrvatsko izdanje

Cijena na sniženju: 167.99 kn (24 €)

Radi se o asocijativnoj igri s kartama koja vas prisiljava da koristite maštu i kreativnost. Uz igru dolaze 84 vrlo lijepo oslikane karte koje predstavljaju podlogu za vaše asocijacije te pločice za glasanje. Ako volite Pictionary, ova igra bi vam se mogla svidjeti. 

Princip igre je da igrači vuku karte iz kupa, drže ih u ruci, a jedan igrač odabire jednu od svojih karata te na temelju nje stvara neku asocijativnu rečenicu koja je povezana sa slikom na karti. Tu rečenicu ili pojam izgovara naglas drugima, ali ne pokazuje svoju kartu. Ostatak ekipe na temelju toga daje tom igraču po jednu svoju kartu koja najbolje opisuje taj pojam ili rečenicu. 

Potom igrač koji je zadao pojam miješa sve karte, svoju i dobivene te ih poreda na stol. Ostali pokušavaju odgonetnuti kartu zadavatelja pojma. U igri se dobivaju bodovi te je pobjednik onaj koji na stazi najdalje dospije. Predviđena je za tri do šest igrača i dob 8+. 

Ovu igru na popustu možete vidjeti ovdje


Pandemic

Cijena na sniženju: 321.99 kn (46 €)

U ovoj igri igrači se zajedničkim snagama suprotstavljaju virusima koji se istovremeno pojavljuju diljem svijeta. Igrači imaju uloge specijalista koji pokušavaju spriječiti širenje zaraze i tako spasiti svijet. Ako pronađete lijek za četiri različite bolesti, pobijedili ste, no ako vam istekne vrijeme ili se bolest proširi, izgubili ste. 

U ovoj igri mogu igrati dva do četiri igrača, a namijenjena je za dob 10+.

Ovu igru na popustu možete vidjeti ovdje


Catan, hrvatsko izdanje

Cijena na sniženju: 209.99 kn (30 €)

U ovoj strateškoj igri igrači pokušavaju biti dominantna snaga na otoku Catan i pritom grade naselja, gradove i ceste. U svakom krugu bacaju se kocke koje određuju koji će resursi biti proizvedeni, a igrači ih skupljaju da bi izgradili svoju mrežu na otoku i prvi skupili 10 pobjedničkih bodova. 

Catan je jedna od najpopularnijih društvenih igara i prodana je u 22 milijuna primjeraka. Ova verzija igre je za tri do četiri igrača, a igra se 90 minuta. Predviđena je za dob 10+. 

Igru na popustu možete vidjeti ovdje


Photosynthesis

Cijena na sniženju: 237.99 kn (34 €)

Photosynthesis je društvena igra sa zelenom strategijom. Sunce u njoj obasjava šumske krošnje, a drveće koristi tu energiju za rast i razvoj svog prekrasnog lišća. Pametno zasijte usjeve i sjene vašeg rastućeg drveća mogle bi usporiti vaše protivnike, ali ne zaboravite da se sunce vrti oko šume. 

Igra je za dvoje do četvero igrača, a igra se od 30 do 60 minuta, predviđena dob je 10+.

Ovu igru na popustu možete vidjeti ovdje


Squid Game, hrvatsko izdanje

Cijena na sniženju: 153.30 kn (21.90 €)

Ova popularna igra nastala je prema istoimenoj Netflixovoj hit seriji. U njoj morate preživjeti šest igara i pobijedit ćete, a ključna riječ je preživjeti jer, kada izgubite, eliminirani ste. Vodite svoj tim kroz šest smrtonosnih igara, a članovi tima koji prežive prelaze na sljedeću igru. Morate proći kroz svih šest utakmica s najmanje jednim preživjelim članom da biste pobijedili. 

Igra je namijenjena za tri do šest igrača, a predviđena dob je 16+. 

Ovu igru na popustu možete vidjeti ovdje

Sve društvene igre na ovoj Black Friday akciji možete vidjeti ovdje

Pročitajte više