Našli smo ograničeno izdanje Munchmallowa

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MUNCHMALLOW je slatkiš koji mnogi povezuju s djetinjstvom, i to klasičnu verziju s tamnom čokoladom i pjenastim bijelim punjenjem. Sada Jaffa Crvenka ima nekoliko varijacija Munchmallowa pa tako postoje Full Munch karamela, Full Munch jagoda i Double Munch, uz gore spomenuti. 

Mister Fullio Full Munch

Danas smo, pak, naišli na ograničeno izdanje pjenastog deserta Mister Fullio Full Munch. Pakiranje sadrži 12 Munchmallowa s punjenjem od jagode i preljevom od bijele čokolade. Iskreno, privuklo nas je simpatično pakiranje koje ne izgleda kao njihovo tipično te bi možda moglo biti zgodan poklon ljubiteljima Munchmallowa, i to ovoga s jagodom. 

Mimo fora pakiranja nažalost ne sadrži novi okus, čemu smo se mi prvotno ponadali kada smo ga uočili. No dolazi u većem pakiranju i trenutno je na akciji. Mi smo ovo ograničeno izdanje našli u Sparu gdje smo kutiju od 256 grama platili 1.99 eura (14.99 kn). Inače kutija od 128 grama košta 1.59 eura (11.99 kn).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.