Našli smo Olaplex proizvode namijenjene oporavku kose na popustu od 30%

Foto: Shutterstock/cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VJEROJATNO ste već čuli za Olaplex proizvode namijenjene oporavku kose nakon oštećenja uzrokovanih pretjeranim bojanjem, izbjeljivanjem ili pretjeranom upotrebom toplinskih uređaja. 

Stručnjaci za kosu rado preporučuju ovu kultnu liniju proizvoda za vraćanje kose u zdraviju fazu nakon oštećenja i lomljenja vlasi. Olaplex tretman se može raditi u salonu, ali i kod kuće uz posebno dizajniranu liniju za kućnu upotrebu. 

Olaplex proizvodi su jedni od najprodavanijih od kada su se pojavili na tržištu te njihovoj popularnosti svjedoči i mnoštvo povoljnijih dupeova koji se svake godine pojave u prodaji.

Pogodni za sve tipove kose

Ovaj brend je danas jedan od najvećih i najpoznatijih brendova za njegu kose, a čije tretmane preporučuju gotovo svi frizerski saloni. 

Pogodni su za korištenje na svim tipovima kose, a najpoznatiji i najprodavaniji proizvod iz linije je svakako Olaplex N°3 Hair Perfector. Upravo je on omiljen i mnogim poznatim ličnostima poput Kim Kardashian, Jennifer Lopez i Gwyneth Paltrow. No rezultat koji ovaj proizvod postiže s oštećenom kosom je najzaslužniji za njegovu popularnost.

Radi se o svojevrsnom tretmanu koji se stavlja na kosu jednom ili dva puta tjedno te ju čini glatkom i podatnom. Idealan je za one s izrazito suhom i oštećenom kosom, ali mogu ga koristiti i drugi bez obzira na stanje njihove kose. 

Na Cult Beauty stranici su Olaplex proizvodi sniženi za 30% uz unos promo koda, što je dobra ušteda. Pogledajte što smo sve izdvojili na ovom sniženju:

Olaplex No.3 Hair Perfector, 100 ml, cijena na sniženju je 166.67 kn (22.12 €)

Kao što smo već napisali, Olaplex No. 3 tretman idealan je za sve tipove kose, a posebno za onu koja je postala suha i lomljiva nakon izbjeljivanja, pod utjecajem određenih tretmana za kosu poput trajne ili je oštećenje nastalo kao posljedica toplinskog oblikovanja. 

Olaplex formula regenerira prekinute veze izravno unutar vlasi i vraća oštećenoj kosi stari sjaj. Koristi se kao tretman prije šamponiranja, nanese se na vlažnu kosu i ostavi da djeluje što je duže moguće prije pranja. Može se koristiti jednom tjedno ili dva do tri puta tjedno za jako oštećenu kosu.

Olaplex šampon i regenerator, cijena na sniženju je 333.40 kn (44.25 €)

Regenerator i šampon iz ove linije nježno čiste kosu, daju joj pritom vlažnost i snagu. Mnogi recenzenti su naveli da ovaj šampon dugo traje jer ga je potrebno vrlo malo pri pranju kose. 

Regenerator sadrži aktivni sastojak, bis-aminopropil diglikol dimaleat, koji će pomoći ojačati i popraviti oštećenu kosu nakon bojanja, izbjeljivanja, trajne ili toplinskog stiliziranja. Obnavljajući i hidratantni regenerator dubinski hidratizira i jača vlasi.

Olaplex No. 7 Bonding ulje, 30 ml, cijena na sniženju je 166.67 kn (22.12 €)

Kao zadnji proizvod izdvojili smo Bonding ulje koje sadrži isti aktivni sastojak kao i ostatak linije te vraća zdravlje vašoj kosi, ali je ujedno i savršeno za ukroćivanje i kontrolu kovrčave kose te pruža mekoću i sjaj.

Ovaj popust vrijedi samo do ponoći 21. 11. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.