Nekoliko dana prije službenog predstavljanja iPhonea 15, Google predstavio Pixel 8

Foto: store.google.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON što su se procurene informacije o Pixelu 8 Pro pojavile u javnosti Google je napokon službeno otkrio izgled svojih vodećih uređaja, uključujući standardni Pixel 8. To su učinili prije najavljenog događaja za predstavljanje hardvera zakazanog za 4. listopada u New Yorku. Putem videonajave i nove objave na web stranici Google Storea sada možemo dobiti bolji uvid u izgled cijele linije Pixela 8, uključujući "porculanski" Pixel 8 Pro, kao i opciju ružičaste boje za manji model telefona.

Slike i videozapisi koje Google dijeli prikazuju razliku u veličini između Pixela 8 i 8 Pro. Dok se šuška da će Pixel 8 Pro zadržati istu dijagonalu zaslona od 6.7 inča kao njegov prethodnik, standardni Pixel 8 bi mogao imati nešto manji zaslon od 6.17 inča (u usporedbi sa 6.3 inča na Pixelu 7). To je dobra vijest za one koji preferiraju kompaktnije telefone koji se lakše koriste jednom rukom.

Predstavljen je i Pixel Watch 2

Pored novih telefona, Google nam također predstavlja Pixel Watch 2. Ovaj uređaj izgleda slično svojoj prethodnoj verziji i ima remen s "porculanskim" dizajnom koji se podudara s Pixelom 8 Pro.

Iako Google ne otkriva mnogo o novim značajkama Pixel Watcha 2, ističe da ga možete upariti s Pixel telefonom kako biste dobili dodatno personaliziranu podršku, poboljšane sigurnosne značajke te bolji uvid u zdravlje. Također, Google je u svom teaseru na kratko prikazao i Pixel slušalice, što sugerira da ćemo na hardverskom događaju također imati priliku vidjeti nove slušalice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.