Nemate mjesta za zrcalo u kupaonici? Dizajnerica interijera otkriva gdje ga staviti

Foto: Instagram/amazon.de/ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PONEKAD je jedino mjesto na koje možete postaviti umivaonik u kupaonici ispod prozora. I dok je prirodno osvjetljenje odlično, ne ostaje vam puno prostora za zrcalo koje je ipak bitna stavka svake kupaonice. Dizajnerica interijera Emily Henderson ima rješenje za ovakve situacije, a na svojem je Instagramu pokazala kako to radi.

Jednostavno i elegantno rješenje

Podijelila je snimke redizajna svoje kupaonice na kojoj se jasno vidi kako je jedino mjesto za umivaonik točno ispod prozora. Taj je problem riješila montirajući manje, pomično zrcalo pored prozora. Ona je svoje zrcalo pronašla u lokalnom antikvarijatu. Htjela je da se bolje uklopi u starinski izgled kupaonice.

"Jako sam zadovoljna s ovom kupaonicom, a iznenadi i sve goste", napisala je. "Poželim u istom stilu urediti i ostatak kuće."

"Prekrasno. I jako mi se sviđa zrcalo", "Volim ovo. I odlična ideja za zrcalo", "Prekrasno je, Emily", "Sviđa mi se kako se cvijeće ogleda u zrcalu", "Ovo je tako šik", "Koja transformacija", "Sad trebaš redizajnirati cijeli dom da ide uz kupaonicu", neki su od komentara na njezinu objavu.

Zrcalo neka bude od nehrđajućeg čelika

Kako je kupaonica ipak vlažan prostor, predlažemo da zrcalo bude od nehrđajućeg čelika. Ovakva montirana zrcala obično imaju i stranu s povećalom, što je posebno praktično u kupaonici s prirodnim svjetlom ako radite nešto detaljnije na licu, poput čupanja obrva ili brijanja brade.

Autxmir zrcalo, Amazon, 33.99 eura
Zrcalo od nehrđajućeg čelika, IKEA, 9.99 eura
Pomično ogledalo, IKEA, 17.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.