New Balance ima nove tenisice. Ljudi pišu: Rasturili ste

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DIZAJNER Joe Freshgoods i New Balance pokrenuli su tombolu za tenisice nastale iz njihove suradnje. Riječ je o tenisicama New Balance 990v6s koje su dostupne u bojama Paris Red i Prom Blue, a predstavljene su prije nekoliko dana u Parizu.

"Trebam oba para"

Oba modela su sastavljena od kombinacije antilopa i nubuka, a na vrhu se nalazi prozračna mrežica. Na jeziku, peti i ulošku nalazi se brending dizajnera.

"Trebam oba para", "Rasturili ste", "Da su bar jedne ružne, pa da lakše odlučim koje ću uzeti", "Ode mi novac", "Ovo je predobro", "Trebam ove plave", "Kad ih možemo kupiti?", "Tenisice godine", "Ne znam sviđaju li mi se više plave ili crvene", neki su od komentara.

Tenisice su trenutno dostupne putem tombole po cijeni od 220 dolara (otprilike 203 eura). Informacija o tome kad će tenisice biti globalno dostupne još uvijek nema.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.