Nicole Scherzinger jednim je videom dokazala da su skinny traperice itekako u modi

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRAPERICE su modni komad koji gotovo svatko ima u garderobi, i to s dobrim razlogom - udobne su i jednostavne za kombiniranje. Postoji i mnoštvo mogućnosti za biranje kada su traperice u pitanju - od onih širokih do skinny (uskih), od niskog do visokog struka, a da ni ne počinjemo s bojama.

No isto tako postoje i trendovi kada su u pitanju traperice koji dolaze i odlaze. Tako trenutno, prema Gen Z-ju, skinny traperice nisu u modi. Mnogi su na TikToku izrazili svoje mišljenje, neki su rekli da im je mjesto ni više ni manje već u smeću, a neki idu toliko daleko i kažu da ih treba zapaliti. Nadamo se da se samo šale. 

@momohkd Skinny jeans just aren’t for me but to each their own. #momostyleme #fashion #TodayILearned #skinnyjeans #diy ♬ Brace Yourself - zenorachi

"To, curo"

Prema njima u trendu su one opuštenije, šireg kroja. No tu na scenu stupa Nicole Scherzinger, vječna ljubiteljica skinny traperica. Iako joj to nije bila namjera, jednim od posljednjih videa dokazala je da skinny traperice ne idu nikamo. Video je do sada pregledan tri milijuna puta, a u njemu se može vidjeti Nicole kako pleše u bijeloj košulji i - skinny trapericama. 

@nicolescherzinger I might as well give them something to talk about 🤍✨ @CeeLo Green ♬ I'll Be Around (feat. Timbaland) (Radio Mix) - Cee-Lo

Video je izazvao mnoštvo pozitivnih komentara, a mnogi su se osvrnuli na traperice koje nosi u njemu.

"Skinny traperice će zauvijek biti u modi", "To, curo. Stalno nam govore da skinny traperice više nisu u modi. Pogledaj kako dobro izgledaš u njima", "Zauvijek ću nositi svoje skinny traperice", "Nakon dugo vremena ponovno sam obukla skinny traperice ovaj tjedan, zaboravila sam koliko su lijepe","Puno su ljepše od širokih traperica ili trapezica", "Ništa zapravo ne izlazi iz mode", neki su od komentara.