"Nije za one slabog srca": Ana Gruica obara s nogu u kratkoj haljini

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA Ana Gruica Uglešić trenutno se odmara na Mykonosu, a nedavno je podijelila fotografije iz izlaska. Pozornost je privukla kratkom haljinom s mrežastim rukavima koju je kombinirala sa sandalama s visokom potpeticom, malom crnom torbicom i upadljivim srebrnim naušnicama.

"Nisi normalna"

"Ovo zaslužuje slide", napisala je Gruica Uglešić u opisu objave. Podijelila je pet fotografija svoje modne kombinacije, a mnoge je oduševilo kako joj stoji.

"Nije za one slabog srca", "Nisi normalna kako izgledaš", "Nogama ubila sve", "Fantastične noge, to baš ne viđam često", "Kako? Tako što se trenira", "Nemam komentara, osim 'savršenstvo'", "Ana, zaljubio sam se" neki su od brojnih komentara na objavu.

U web trgovinama pronašli smo slične haljine kako biste mogli prekopirati njezin stil ako vam se sviđa.

Asos Design haljina, Asos, cijena je 29.99 eura
New Look haljina, Asos, cijena je 30.99 eura
Bershka haljina, Zalando, cijena na sniženju je 17.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.