Nike i Jacquemus lansirali neobičnu torbicu. Ljudi pišu: Beskorisna

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON više suradnji na tenisicama i odjeći Jacquemus i Nike se vraćaju s još jednom kolaboracijom. Ovaj put je u pitanju torba u obliku Nikeovog loga nazvana The Swoosh Bag. Slijedeći minimalističku estetiku Jacquemusa, torba izgleda kao da je izrađena od mekane crne kože i ima jednostavan zlatni logo brenda na prednjoj strani.

"Čini se nepraktična"

Torba je najavljena na Instagram stranici Jacquemusa.

"Moja banana za emocionalnu podršku će biti oduševljena ovime", "Moje sjajilo i jedan tampon su jako uzbuđeni", "Jako je slatka, ali čini se jako nepraktična", "Beskorisna, ali cool", "Čekala sam ovu torbu", neki su od komentara na Instagramu brenda.

Oštrim komentarima unatoč, torba se brzo rasprodaje, na što su se korisnici Instagrama kojima se torba sviđa također požalili. Torba je dostupna u crnoj, bež i ružičastoj boji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.