Nike ima nove tenisice. Ljudi pišu: "Trebam ih danas"

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

COMME des Garçons i Nike udružili su snage te nam donose nove tenisice naziva COMME des GARÇONS x Nike Air Foamposite Cat Eye. Tenisice će biti dostupne samo u crnoj boji. Na tenisicama se izmjenjuju mat i sjajni detalji, a oznake brendova nalaze se na peti i ulošku tenisica.

Bit će dostupne isključivo u web trgovini

Nakon Black i White iteracija, koje je duo izdao 2021., slijedi Cat Eye. Ove se tenisice razlikuju od prethodnika primarno zbog spiralne grafike koja je nadahnuta mačjim očima, odakle dolazi njihov naziv.

"Ne, ovo je ludo", "Trebam ih", "Tvrdo", "Predivan rad", "Ove su živa vatra", "Volim, volim", "Trebam ih danas" neki su od komentara na Instagramu objave. Mogi su zainteresirani za kupnju i već se raspituju o kalupu tenisica kako bi znali odabrati svoju veličinu.

Tenisice će biti dostupne od 19. srpnja, a s moći će se kupiti isključivo putem Dover Street Market webshopa. Cijena bi trebala biti 325 američkih dolara, odnosno oko 297 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.