Nisu adidas: Ovo su trenutno najtraženije tenisice

Foto: loewe.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TENISICE On x Loewe Cloudtilt 2.0 su najtraženiji proizvod ovog tromjesečja prema najnovijem izvještaju Lyst Indexa. U drugom tromjesečju ove godine suradnja između Ona i Loewea potaknula je rast pretraživanja na internetu za On za 308%, nakon izlaska tenisica u svibnju.

>> Samba tenisice su pale u zaborav. Evo koje su ih zasjenile

Ove tenisice su dio najnovije suradnje brendova Loewe i On. Izrađene su od laganih materijala, poput poliestera s posebno dizajniranim laganim, pjenastim međupotplatom koji koristi CloudTec Phase tehnologiju za udobnost tijekom hodanja. Opremljene su gumiranim umetcima. Gornjište modela Cloudtilt 2.0 napravljeno je od kombinacije performance mreže i tkanih tekstila.

LOEWE x On Cloudtilt 2.0 tenisice, 450 eura
LOEWE x On Cloudtilt 2.0 tenisice, 450 eura

Dolaze u osam boja

Tenisice su dostupne u crnoj, sivoj, boji pijeska, zelenoj, bež, plavoj, ružičastoj i neon žutoj boji. Ovo ograničeno uniseks izdanje se prodaje po cijeni od 450 eura.

LOEWE x On Cloudtilt 2.0 tenisice, 450 eura
LOEWE x On Cloudtilt 2.0 tenisice, 450 eura

Loewe i On su do sada surađivali na nekoliko kolekcija koje kombiniraju španjolski dizajn sa švicarskom tehnologijom. Te suradnje uključuju odjeću i obuću namijenjenu kako urbanim tako i sportskim aktivnostima na otvorenom. Ove suradnje su se pokazale vrlo popularnima, što potvrđuju i najnovije tenisice.

Što je Lyst Index?

Lyst Index je kvartalni izvještaj koji izdaje Lyst, globalna modna tražilica i platforma za kupovinu. Ovaj indeks rangira najpopularnije brendove i proizvode prema ponašanju potrošača. Lyst analizira podatke kao što su pretraživanja, pregledi proizvoda, prodaja i angažman na društvenim mrežama kako bi odredio koji su brendovi i proizvodi trenutno najtraženiji i najutjecajniji u modnoj industriji.

Najnovije Lyst izvješće možete pogledati ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.