Nisu prošla ni 24 sata, Kamala Harris već ima merch

Foto: etsy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAD je dobio novu kandidatkinju Demokratske stranke za predsjednicu, a samo nekoliko minuta nakon objave kandidature kreativci s Etsyja pustili su u prodaju majice, šalice, svijeće, natpise i brojne druge predmete namijenjene svima koji žele pružiti podršku Kamali Harris. Iako u pitanju nije službeni merch, interes je velik. Pregledali smo ponudu te izdvojili proizvode koji su nam najviše privukli pozornost.

Majice s natpisima

Želite li svijetu pokazati svoju ljubav prema bendu ili političaru, najbolje ćete to učiniti majicom. Upravo je njih stoga najlakše pronaći na Etsyju. Iako je ova jednostavna majica bila u trgovini i prije, interes je značajno porastao te ju je kupilo šestero ljudi u posljednja 24 sata.

Majica, cijena na sniženju je otprilike 11.35 eura

Majica s likom Harris pred Bijelom kućom već je neko vrijeme zanimljiva kupcima koji su željeli da postane predsjednička kandidatkinja. Majica je dostupna u crnoj i bijeloj boji.

Majica "Mommy's Home", cijena je otprilike 24 eura

Ovu majicu možete kupiti u 16 boja, a najjeftinija je bijela, koja trenutno košta 11.37 dolara, odnosno oko 10.44 eura.

Majica, cijena na sniženju je otprilike 10.44 eura

Svijeće nadahnute govorom

Svijeće su također veliki hit, posebno one s mirisom kokosa. Zašto baš one? Zbog mema. U svibnju 2023. Harris je održala govor o poboljšanju šansi za ljude iz Latinske Amerike. Govor je zaključila obećanjem da će inicijativa biti posebno usmjerena na mlade ljude, ali će uzeti u obzir i potrebe njihovih obitelji, učitelja i zajednica.

Nakon toga je rekla: "Moja majka bi nas ponekad kritizirala i rekla bi: 'Ne znam što nije u redu s vama mladima. Mislite da ste pali s kokosovog drveta? Postojite u kontekstu svega u čemu živite i onoga što je bilo prije vas.'" Referenca na kokosovo drvo mnoge je nasmijala i postala je mem.

>> Kamala Harris i stablo kokosa postali su viralni. O čemu je riječ?

"Arome ove svijeće doista su pale s kokosovog drveta, ali postoje u kontekstu kardamoma", piše u oglasu. Svijeća je od sojinog voska i dolazi u staklenci od 255 grama.

Svijeća, cijena je otprilike 23 eura

Druga svijeća ne miriše na kokos, ali možete birati između arome pamuka, vanilije, jabuke, kadulje i lavande ili morske soli i orhideje.

Svijeća, cijena na sniženju je otprilike 32 eura

Ako vam je američka političarka dovoljno simpatična da kupite svijeću s njezinim likom, ali ne volite miris kokosa, ova svijeća bez mirisa odlična je za vas.

Svijeća bez mirisa, cijena je otprilike 23 eura

Našlo se tu još svačega

Osim majica i svijeća, na Etsyju smo pronašli šalice, ali i natpise koje glasači mogu staviti u svoje dvorište i tako svima koji prođu pokazati tko je "njihova" kandidatkinja.

Šalica, cijena je otprilike 18.40 eura
Šalica, cijena na sniženju je otprilike 16.35 eura
Znak za dvorište, cijena je otprilike 34.45 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.