Nothing Phone (2a) je pušten u prodaju po početnoj cijeni od 349 eura

Foto: nothing.tech

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UZBUDLJIVE vijesti stižu iz svijeta tehnologije - Nothing Phone (2a) predstavljen je prije nekoliko dana, a sada je konačno službeno lansiran.

Phone (2a) je danas pušten u prodaju po početnoj cijeni od 349 eura za model s 8 GB RAM-a i 128 GB memorije. Za korisnike koji žele više prostora verzija s 12 GB RAM-a i 256 GB memorije dostupna je po cijeni od 399 eura. Prednarudžbe su otvorene danas, a telefon će biti isporučen 12. ožujka.

Ono što izdvaja Phone (2a) je zamjena Snapdragon čipova prethodnih modela prilagođenim MediaTek Dimensity 7200 Pro čipom. Navodi se da je novi čip značajno brži od Snapdragona 778+, koji se nalazi u prethodnom modelu, te je izgrađen na najnovijem 4 nm procesu tvrtke TSMC.

Glavne značajke

Glavne značajke MediaTek Dimensity 7200 Pro čipa uključuju softverske alate kao što su Smart Clean za brže pohranjivanje i RAM Booster za do 20 GB memorije, nudeći korisnicima dodatnu snagu i učinkovitost. Telefon dolazi sa 6.7-inčnim AMOLED zaslonom koji nudi mogućnost promjene brzine osvježavanja između 30 Hz i 120 Hz, a podržan je i baterijom kapaciteta 5000 mAh s brzim punjenjem od 45 W, uz IP54 otpornost na vodu i prašinu.

Uz pojednostavljeno Glyph osvjetljenje na stražnjem dijelu uređaja, koji nudi tri svjetla od kojih jedno podržava super detaljno osvjetljenje, Phone (2a) donosi sve što korisnici trebaju i žele u svom pametnom telefonu. Budući da je dostupan za prednarudžbu, sada je pravo vrijeme da istražite mogućnosti koje ovaj uređaj nudi. Telefon možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.