Nova era mobilnog igranja: Asus predstavio nove pametne telefone

Foto: Asus

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ROG Phone 7 i Phone 7 Ultimate najnoviji su uređaji u Asusovoj liniji pametnih telefona usmjerenih na igre.

S obzirom na fokus na igre, oba uređaja su opremljena Qualcommovim najnovijim vrhunskim procesorom Snapdragon 8 Gen 2. Tu je i nadograđeni toplinski sustav GameCool 7 koji je dizajniran da izvuče što više performansi iz ovog procesora održavajući ga hladnim pod opterećenjem. 

Asus tvrdi da sustav hlađenja parne komore telefona raspršuje toplinu do 168 posto učinkovitije nego prošlogodišnji ROG Phone 6.

Glasniji od svojih prethodnika

Ako želite još više hlađenja, Ultimate verzija telefona dolazi s aktivnim ventilatorom za hlađenje, AeroActive Cooler 7. Kada je pričvršćen, otvara se mali otvor za dovod zraka (AeroActive Portal) u slušalici i omogućuje prolazak hladnog zraka izravno preko rashladnih rebara parne komore, piše The Verge.

AeroActive Cooler 7 također ima ugrađeni subwoofer za koji Asus tvrdi da donosi 77 posto više glasnoće basa. 

Prilično tipični pametni telefoni

Ispod svih ovih igraćih značajki, ROG Phone 7 i 7 Ultimate prilično su tipični pametni telefoni. Oba telefona imaju 6.78-inčne OLED zaslone s maksimalnom svjetlinom od 1500 nita i brzinom osvježavanja od 165 Hz. Napajaju ih baterije od 6000 mAh koje se mogu brzo puniti do 65 W i imaju tri stražnje kamere, uključujući glavnu od 50 megapiksela, ultraširoku od 13 megapiksela i makrokameru od 5 megapiksela. 

Model Ultimate također dolazi s prilagodljivim zaslonom na stražnjoj strani, kao što smo vidjeli s prethodnim ROG telefonima poput ROG Phone 5 Ultimate.

Dostupni su za narudžbu u Europi. Cijena Phone 7 je 1249 eura i možete ga vidjeti ovdje, dok se cijena Phone 7 Ultimate kreće od 1399 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.